Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 01 травня 2021, 01:07
4195
0

Валенсія — Барселона. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Сетьєн — не Вальверде. Але і «кажани» — не «Гранада»

| Оновлено 01 травня 2021, 01:07
4195
0
Валенсія — Барселона. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
ФК Валенсія
У суботу, 25-го січня, відбудеться поєдинок 21-го туру чемпіонату Іспанії з футболу, в якому «Валенсія» прийме каталонську «Барселону».
 
«Кажани» в поточному сезоні виступають дуже нестабільно. Після 20-ти зіграних турів «Валенсія» посідає 7-е місце в турнірній таблиці, маючи в активі 31 очко за різниці забитих і пропущених м'ячів 30-29.
 
При цьому «Валенсія» виграла всього один з чотирьох останніх поєдинків в Ла Лізі, що вказує на не найкращий поточний стан команди. Втім, 44-річний наставник кажанів Альберт Селадес не сумує. Спеціаліст сподівається, що в другій частині сезону команда зуміє піднятися вище в турнірній таблиці.
 
«Барселона» в середині січня змінила головного тренера. Місце Ернесто Вальверде зайняв 61-річний іспанський фахівець Кіке Сетьєн. Між іншим, колишній член тренерського штабу... збірної Росії. Правда, в далекому 2005-му році і з пляжного футболу. Поки що Сетьєну доводиться дуже непросто. У першому матчі чемпіонату Іспанії під його керівництвом «Барселона» вдома ледь зуміла здолати «Гранаду» завдяки єдиному голу Мессі на 76-й хвилині. А в 1/16 фіналу Кубка Іспанії «Барселона» з диким скрипом пройшла скромну «Ейвіссу» з третього іспанського дивізіону — 2:1, причому переможний м'яч Антуан Грізманн забив аж на 95-й хвилині.
 
Так, керувати справжньою «Барселоною» — це не грати за неї в FIFA 20, розриваючи всіх направо і наліво. Схоже, що справжня криза у «блаугранас» ще попереду. Тим більше, що надовго вилетів 33-річний уругвайський нападник каталонців Луїс Суарес, якого поки що немає ким замінити.
 
Проте, «Барселона» цілком здатна вимучити ще одну перемогу. Поки живі Мессі і Грізманн, у каталонського клубу завжди будуть непогані шанси на позитивний результат поєдинку. Але «Валенсія» зробить все, щоб зачепитися за очки.
 
Орієнтовні склади:
 
«Валенсія»: Доменек — Васс, Гарай, Пауліста, Гайя, Торрес, Кондогбіа, Коклен, Солер, Родріго, Гомес.
 
«Барселона»: тер Штеген — Роберто, Піке, Юмтіті, Альба, Артур, Бускетс, де Йонг, Відаль, Мессі, Грізманн.
 
Не зіграють: Піччіни, Гуедеш, Парехо — Дембеле, Суарес.

25 січня, субота

«Валенсія» — «Барселона» 
Валенсія. Стадіон «Месталья». 17:00
Пряма трансляція на телеканалі «Футбол 2»
Прогноз Sport.ua — 1:2
Арбітр: Хесус Хіль Мансано
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.