Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 23 сiчня 2020, 18:42
2395
5

Дмитро МИХАЙЛЕНКО: «У Дніпра-1 зараз немає мети бути в топ-6 УПЛ»

Наставник не ставить за мету потрапляння до першої шістки

| Оновлено 23 сiчня 2020, 18:42
2395
5
Дмитро МИХАЙЛЕНКО: «У Дніпра-1 зараз немає мети бути в топ-6 УПЛ»
scdnipro1.com.ua

Взимку «Дніпро-1» провів активну трансферну роботу, підписавши Олександра Сватка, Лукаса Тейлора, Володимира Адамюка, Андрія Цурікова, Франсиско Ді Франко і Олексія Хобленка.

Незважаючи на таке посилення, тренер Дмитро Михайленко не ставить за мету фінішувати в топ-6 УПЛ.

- Восьме місце в турнірній таблиці - нинішній максимум Дніпра-1?
- Може, теоретично восени могли піднятися і вище, якби удача повернулася до нас обличчям в деяких іграх. Думаю, пари очок ми недорахувалися і з інших причин.

- Перед від'їздом на збори Дніпро-1 підписав аргентинця Ді Франко і підписав першого бразильця в історії клубу Тейлора. Раніше вам доводилося працювати з бразильцями?
- Обидва цих футболіста якісні, адаптовані до УПЛ. Їх в чемпіонаті України вже добре знають. Що стосується роботи з бразильцями, то в дублі Дніпра довгий час працював з нами Алсідеш. Потім був ще Піко. Тому досвід роботи з легіонерами з цієї країни вже є.

- Що скажете про інших новачків Дніпра-1?
- Всі вони помітні в футбольних колах футболісти, кваліфіковані виконавці. Тому однозначно ми на них розраховуємо, і я впевнений, що вони підсилять нашу команду. Це хлопці з іменами, але їх спочатку треба інтегрувати в команду. Це кропіткий процес, який займе час, тому що прізвища в футбол не грають. Сподіваюся, спільними зусиллями нам вдасться один одному допомогти і вони якомога швидше увіллються в нашу команду.

- З таким складом можна замахнутися на «шістку», щоб потім грати в першій групі команд?
- Такої мети у нас зараз немає. Наше першочергове завдання на весну - стабілізувати гру, склад команди, тому що прийшло багато новачків. Нам на зборах треба визначитися зі схемою гри на весняну частину чемпіонату, а також навчитися грати під тиском, вміти не тільки самим пресингувати, але і виходити з під пресингу, з чим ми стикалися в осінній частині чемпіонату. Попереду багато роботи, яку ми плануємо виконати на зборах, все це відпрацьовуючи в контрольних матчах.

- На цьому трансферна кампанія Дніпра-1 закінчилася?
- Подивимося. Не став би загадувати, але найближчим часом підписувати більше нікого не планували.

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Не Баварія. Зідан виявив бажання очолити інший легендарний клуб
Футбол | 20 квітня 2024, 00:24 4
Не Баварія. Зідан виявив бажання очолити інший легендарний клуб

Іменитий француз може очолити «Манчестер Юнайтед»

Жозе Моуріньо зізнався, за кого вболіватиме в Лізі чемпіонів
Футбол | 19 квітня 2024, 10:17 1
Жозе Моуріньо зізнався, за кого вболіватиме в Лізі чемпіонів

Португалець виділив єдиний клуб, який очолював у своїй кар'єрі

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
korsun_skif
Кто бы что не говорил, но УПЛ явно поднимается с дна. Уже в этом сезоне появилась хоть какая то интрига. А следующий сезон обещает быть еще более интересным!
Kevko
Михайленко очень адекватно оценивает ситуацию. Конкурентоспособную команду еще только предстоит создать. Но трансфертная деятельность была очень активной. Теперь дело тренеров показать свои способности в создании команды
BaZia
Я супер доволен что в УПЛ есть объективно умные и сильные в тактике тренеры. Михайленко адекватно видит что команда не сформирована, пока есть колектив отдельно взятых игроков, которым между собой еще нужно сыграться, отработать тактику и до автоматизма отчеканить алгоритмы ведение посставленой игры. На следующий сезон смело могут засматриватся на еврокубки.
Но меня смущает тогда один вопрос Днепр-1 если займет все таки место 4-5 сможет играть в ЛЕ? Кто то говорил что по регламенту УЕФА должно пройти определенное время после попадания клуба в Премьер Лигу или я что то путаю