Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 20 сiчня 2020, 10:41
4399
4

Барселона показала найкращий відсоток володіння м'ячем із часів Гвардіоли

Уже в першому матчі при новому тренері команда встановила рекорд

| Оновлено 20 сiчня 2020, 10:41
4399
4
Барселона показала найкращий відсоток володіння м'ячем із часів Гвардіоли
Twitter
«Барселона» здобула перемогу над «Гранадою» (1:0) в матчі 20-го туру іспанської Прімери. Це була перша гра при новому головному тренерові команди Кіке Сетьєні.
 
У цій грі каталонці показали відсоток володіння 82,6. Це кращий показник «Барселони» в цьому сезоні і з 2011 року. Тоді під керівництвом Хосепа Гвардіоли каталонці в матчі з «Леванте» контролювали м'яч 84% часу.
 
Відзначимо також, що в матчі з «Гранадою» гравці «Барселони» віддали 1005 передач. Це третій випадок з сезону-2005/06, коли команда Ла Ліги зробила більше 1000 пасів в одному матчі.
Оцініть матеріал
(29)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Maradona
Володіння це хороший показник, але у Барси були сезони, де команда до абсурду хотіла закотити м'яч у пусті ворота обігравши навіть воротаря, що теж не дуже класно, адже команди тоді навчились ставити автобус проти Барси і все, марне кружляння навколо штрафного суперника, без відсутності альтернатив щоб переламати гру.
У Барси зараз просто немає майстрів для тікі-таки.
stopor2016
Толку с этого владения , когда к воротам не подходят.
leksokor
Этот процент владения убивает интерес к просмотру матча. Полчаса катают вдоль центральной линии, потом три секунды-два паса-возможно гол и снова полчаса перекатов..
waw
найгірша тікітака,ліниве ходження по полю, безглуздий перекат м"яча ближче до центру,практично всі атаки через мессі,примітивна і тупа гра,вчора забили,але ,видно підуть на новий рекорд -90% володіння м"ячем...забивати ? та нафіг треба