Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 09 листопада 2020, 02:38
2864
0

UFC 246: анонси та прогнози головних боїв андеркарду

Турнір відбудеться у ніч проти неділі в Лас-Вегасі

| Оновлено 09 листопада 2020, 02:38
2864
0
UFC 246: анонси та прогнози головних боїв андеркарду
Твіттер

В ніч проти неділі за центральноєвропейським часом у Лас-Вегасі (штат Невада, США) на «T-Mobile Arena» відбудеться перший в новому році турнір UFC. «Місто гріхів» буде приймати UFC 246, де в заголовку PPV- карду Конор Макгрегор повернеться боєм проти Дональда «Ковбоя» Серроне. Але, окрім мейн івенту, тут будуть і інші цікаві матч-апи.

Холлі Холм vs Ракель Пеннінгтон 2

Реванш Холм і Пеннінгтон повинен був відбутися ще в жовтні на UFC 243, але травма Холлі вибила її з колії. Але тепер з нею все гаразд, і вона виступить у ко-мейн івенті великого шоу.

У Холм відмінна кар'єра в UFC, незважаючи на рекорд в октагоні 5-5. Кожен другий її бій тут був за титул. Але після сенсаційної перемоги над Рондою Роузі вона програла п'ять з семи поєдинків. «Дочка проповідника» повертається після липневого фіаско у бою проти Аманди Нуньєс - перша поразка Холм нокаутом у кар'єрі.

У Пеннінгтон теж не найбіліша смуга в кар'єрі. Вона також не билася з липня минулого року, але тільки свій останній бій вона виграла - роздільним рішенням у Ірен Альдани. Але цьому передували програші Нуньєс і Жермейн де Рандамі.

Прогноз на бій

У 2015 році Холм у близькому бою виграла за очками у Пеннінгтон. З тієї пори обидві спортсменки сильно змінилися, причому в кращий бік. За Пеннінгтон перевага в грепплінгу, за Холм беззаперечна перевага в стійці, так що все зводиться до захисту Холлі від тейкдаунів, а в цьому компоненті вона сильно додала з моменту першого бою. Припускаємо, що Холм утримає бій на ногах і скористається своїм бездоганним футворком і кардіо для того, щоб перебити суперницю в трьох раундах.

Перемога Холм за очками

Де дивитися онлайн турнір UFC 246

Олексій Олійник vs Моріс Грін

У наступному за значимістю поєдинку турніру колись український важковаговик, а нині громадянин РФ Олейник зустрінеться з Гріном, і кожен з них намагатиметься повернутися на переможну ходу.

Олійник 2019 рік провів на мінорній ноті. Обидва своїх торішніх поєдинки він програв нокаутом. Алістар Оверім уклався в п'ять хвилин, а Волту Харрісу вистачило для КО всього 12 секунд.

Восени Грін зазнав першої поразки в UFC, вигравши перед цим три сутички у восьмикутнику. Тим вечором Сергій Павлович був занадто сильним для нього, і Грін ліг від ударів росіянина, не простоявши і півраунду.

Прогноз на бій

Олійник, стикаючись з іще одним ударником, у будь-якому випадку не захоче програвати нокаутом утретє поспіль, тому покладатиметься на свій «хліб» - партер з подальшим сабмішном. У Гріна 13-сантиметрова перевага в зрості, тому він повинен намагатися утримувати опонента на дистанції джебом і зустрічати його, коли той піде на зближення. Але у Олійника нестандартна ударна техніка, і він цим небезпечний. «Удав», ймовірно, використає весь свій досвід, щоб провести тейкдаун і за рахунок класу розібратися з Гріном на землі.

Перемога Олійника здачею в 1-му раунді

Ентоні Петтис vs Карлос Дієго Феррейра

«Шоутайм» Петтис повертається до легкої ваги, де його привітає Феррейра.

Петтис намагався знайти себе спершу в напівлегкій, а потім у напівсередній вагах, але вирішив все ж повернутися до витоків - категорії, де він утримував пояс UFC. Після дивовижного нокауту супермен-панчем, в який він відправив Стівена Томпсона на початку 2019 року, Петтис бився з Нейтом Діасом, який три року не виходив у клітку, і програв йому одностороннім суддівським рішенням.

Кар'єра Феррейри в октагоні стартувала з рекорду 2-2, але тепер фахівець з БЖЖ йде на серії з п'яти перемог. Минулого року ним були повержені уродженці Кавказу Рустам Хабілов і Майрбек Тайсумов.

Прогноз на бій

Багато що залежатиме від того, як Петтис підійде до бою. Коли він зібраний і вмотивований, то може виграти у більшості легковаговиків з рейтингу UFC. Феррейра, так само як і Петтис, феноменальний на землі і дуже небезпечний в стійці, але на поточний момент він виглядає свіжішим і більш зарядженим.

Перемога Феррейри за очками

Основний кард

Конор МакГрегор – Дональд Серроне

Холлі Холм – Ракель Пеннінгтон

Олексій Олійник – Моріс Грін

Клаудія Гаделья – Алекса Грассо

Ентоні Петтис – Карлос Дієго Феррейра

Попередній кард

Роксанн Модаффері – Мейсі Барбер

Андре Філі – Содик Юсуф

Тім Елліотт – Аскар Аскаров

Дрю Добер – Насрат Хакпараст

Ранній попередній кард

Алекса Камур – Джастін Ледет

Брайан Келлехер – Оде Осборн

Сабіна Мазо – Джей Джей Олдріч

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.