Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

UFC
| Оновлено 18 сiчня 2020, 16:32
15371
2

Конор Макгрегор – Дональд Серроне. Прогноз і анонс на бій

МакГрегор повернеться в октагон в поєдинку з ідеальним суперником

| Оновлено 18 сiчня 2020, 16:32
15371
2
Конор Макгрегор – Дональд Серроне. Прогноз і анонс на бій
twitter.com/ufc

У майбутній вікенд, а саме рано-вранці в неділю за центральноєвропейським часом у Лас-Вегасі на «T-Mobile Arena» відбудеться перший івент UFC у 2020 році. І відразу любителі ММА отримають великий бій, який має всі шанси здолати відмітку в один мільйон за кількістю проданих платних трансляцій.

Вся річ у тому, що в заголовку карду UFC 246 ми побачимо все ще найголовнішу зірку всього виду спорту Конора Макгрегора. В суперниках у нього улюбленець публіки Дональд «Ковбой» Серроне.

Камбеки після поразок

Обидва бійці повертаються після поразок. Макгрегор, нарешті, вийде в клітку після невдалої спроби повернути пояс у легкій вазі, будучи декласованим Хабібом Нурмагомедовим у жовтні 2018 року. Ірландець вже і забув, коли останній раз перемагав. У його резюме після тріумфу в бою з Едді Альваресом у листопаді 2016 року, що принесло йому новий статус «чемп-чемпа», більше не було перемог.

І не забуватимемо, що Макгрегор, хоч і залишається суперстар №1 в ММА, але в останніх п'яти боях (з урахуванням боксерського поєдинку проти Флойда Мейвезера) він програвав тричі, всі достроково і ще у нього була одна спірна перемога в реванші з Нейтом Діасом.

Серроне повернеться після двох невдач поспіль. У червні його побив і зламав ніс Тоні Фергюсон, а трьома місяцями опісля Джастін Гейджі відправив «Ковбоя» в нокаут.

Така різна активність

Макгрегор за останні більш ніж три роки тільки раз з'являвся в клітці, тоді як Серроне проведе вже свій п'ятий поєдинок за 12 місяців. Але свою тривалу паузу Макгрегор міг використати, щоб залікувати душевні рани від поразок від Мейвезера і Нурмагомедова.

З одного боку Серроне більше на ходу, з іншого - наскільки свіжим він може бути? Зворотний бік медалі його завжди високої активності - це здоров'я. Скільки пального ще залишилося у бензобаку «Ковбоя»?

Кому вигідніша напівсередня вага?

Макгрегор - колишній чемпіон UFC в напівлегкій та легкій категоріях. І у нього є досвід виступів у 170-фунтовому дивізіоні тільки в дилогії з Діасом. У першому бою Діас фінішував його задушенням, а в реванші завдав серйозної шкоди Макгрегору, поступившись дуже близьким суддівським рішенням.

Серроне також є легковаговиком по своїй природі, але на відміну від Макгрегора має більший досвід і успіх у напівсередньому дивізіоні. Дональд дійсно краще зарекомендував себе в цій категорії і навіть був близьким тут до тайтл-шоту.

Прогноз на бій

Серроне і Макгрегор чудово підходять один одному, оскільки фанати повинні бачити обох бійців у своїй стихії - полюванні за нокаутом. Як грепплер, Серроне є кращим, але наземні навички Макгрегора дуже недооцінені, до того ж у нього хороший захист від тейкдаунів - 70%. Так що є всі підстави вважати, що «Ковбой» вирішить битися тільки в стійці, сподіваючись на нокаут.

Можна припустити, що на UFC 246 ми побачимо вінтажного Макгрегора, тому що зараз він виглядає голодним і вмотивованим, тоді як Серроне за останні півроку зазнав двох жорстких поразок ТКО. Але бійця з таким набором навичок, як у «Ковбоя», ніколи не можна скидати з рахунків. Якщо він хоче перемогти, то йому не можна давати Макгрегору часу на розрахунок дистанції і підготовку своїх контрпанчів, Серроне повинен нестримно стартувати.

Але все-таки недарма Серроне - андердог у цій парі. Ми-то знаємо, який Макгрегор майстер розставляти пастки під свою вбивчу ліву руку. Конор може поставити крапку в поєдинку всього однією «гарматою» зліва.

Cергій ЛЕБЕДЄВ

Прогноз Sport.ua: перемога Макгрегора нокаутом у 2-му раунді

Зробити ставку

Опитування

Голосів 211
Як, на вашу думку, завершиться бій на UFC 246 між ірландцем Конором Макгрегором та американцем Дональдом Серроне, який пройде в ніч з 18 на 19 січня 2020 року в Неваді?

Дострокова перемога Конора Макгрегора

114 голосів 54.03 %

Перемога за очками Конора Макгрегора

35 голосів 16.59 %

Нічия

12 голосів 5.69 %

Перемога за очками Дональда Серроне

12 голосів 5.69 %

Дострокова перемога Дональда Серроне

38 голосів 18.01 %

В опитуваннях можуть брати участь тільки зареєстровані користувачі.
Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
dar veter
Прибейте этого МакГрегора навсегда. Его походкой ходит толпа в рекламе по всем каналам. Ганьба джунглям