Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок світу
|
1165
0

ПРИМА: «Наближаючись до головних стартів, ми повинні покращувати кондиції»

Український біатлоніст – про восьме місце в спринтерській гонці

ПРИМА: «Наближаючись до головних стартів, ми повинні покращувати кондиції»
xsport.ua. Артем Прима
Біатлоніст збірної України Артем Прима прокоментував восьме місце в спринті на п'ятому етапі Кубка світу в німецькому Рупольдингу.
 
– Ми ж готуємося, підходимо до стартів грунтовно. Все ближче до чемпіонату світу, чемпіонату Європи і я розумію, що, наближаючись до головних стартів, кондиції повинні бути краще і краще. Сьогодні вийшло добре відпрацювати на вогневому рубежі, і спасибі сервісу за лижі. Сьогодні були хороші лижі і можна було по дистанції дуже здорово працювати і підтримувати хороший темп, хорошу швидкість.
 
– Три твоїх кращі результати були саме на німецьких етапах, раніше Оберхоф і Рупольдинг тепер. Персонал бест - п'яте місце було в Оберхофі 6 років тому і тепер ось 8 місце в Рупольдингу. Було ще 9 місце, знову ж таки, в Оберхофі. Тобі підходять німецькі етапи, любиш Німеччину?
– Важко сказати, я думаю, це більше пов'язано з функціональним станом. На цих етапах, можливо, підходив вже в більш належному функціональному стані з наближенням чемпіонату. І ось воно так і виходить... Немає якогось найулюбленішого, всі етапи по-своєму улюблені. Кожна траса хороша - треба бігти і працювати.
 
– Все ближче головний старт. Чи планується якийсь пропуск гонок для себе для того, щоб не накопичилася втома? Або поки що, раз пішло, плануєш бігти все?
– Ми ще з тренерами з цього приводу поговоримо. Адже залишилося, по суті, Рупольдинг - один-два старти, і Поклюка. І все. І там вже підготовка до чемпіонату світу. Не знаю... Якщо приймемо таке рішення - якусь гонку пропустити, то значить буду пропускати. Якщо ні - значить буду працювати повністю.
 
– Тобто, фізично, функціонально ти відчуваєш себе досить відпочившим для того, щоб бігти, при потребі, все?
– Так, хороші кондиції, все нормально.
 
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.