Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 16 сiчня 2020, 03:12
9428
9

Іван ГЕЦКО: «Жерсон? Купили кота в мішку з холостим пострілом»

Екс-форвард збірної розкритикував футболіста київського «Динамо»

| Оновлено 16 сiчня 2020, 03:12
9428
9
Іван ГЕЦКО: «Жерсон? Купили кота в мішку з холостим пострілом»
ФК Динамо Київ. Жерсон Родрігеш
Екс-нападник збірної України Іван Гецко, автор першого гола в історії національної команди, оцінив гру форварда київського «Динамо» Жерсона Родрігеша та інших футболістів команди:
 
«Родрігеш спочатку подавав надії. Два рази блиснув в матчах за свою збірну проти України і отримав запрошення від «Динамо», граючи в чемпіонаті Японії. Маючи на руках хороший контракт, порахував свою місію на цьому етапі виконаною. А навіщо далі напружуватися, якщо краще розслаблятися десь в барах? Виходить, знову купили кота в мішку з холостим пострілом. Як підсумок, йому шукають нову команду.
 
Співали дифірамби ганському легіонеру Кадірі. Але, виявилося, купували не для основи, а для запасу. В осінній частині чемпіонату зіграв, по-моєму, раз в основі і раз вийшов на заміну. Більше ми про нього нічого не чуємо. До чого таке придбання? Щоб грав за U-21?
 
Гармаш буде догравати футбольний вік в оренді в турецькому «Різеспорі». Втрата чи це для динамівців? Ні в якому разі. Коли Денис був на полі, це завжди напруга і роздратування, адже в будь-який момент своєю неадекватною поведінкою може залишити команду в меншості. Він не раз підводив в важкий момент. Грав рідко, тому це правильне рішення керівництва.
 
Сідклей також продовжить свою кар'єру в бразильському «Корінтіансі». Будь-яке придбання легіонера має бути виправдано, і він повинен бути сильніше доморощеного футболіста. Тільки з такою умовою їх потрібно брати в команду. Якщо він такий же, або, ще гірше, того слабкіше, то навіщо таке поповнення? Хіба що для кількості (сміється). Це даремно витрачені фінанси для президента, а для когось просте відмивання грошей».
 
Іван Гецко також вважає, що Тамаш Кадар – це не рівень «Динамо», оскільки у нього немає ні розуму, ні швидкості.
 
Джерело UA-Football
Оцініть матеріал
(37)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Куртуа, який не зіграє у Німеччині, привітав Луніна з виходом на Євро-2024
Футбол | 29 березня 2024, 05:47 0
Куртуа, який не зіграє у Німеччині, привітав Луніна з виходом на Євро-2024

Тібо залишив коментар під постом Андрія в Instagram

Михайленко розповів, чому син Шевченка мало грав за збірну України U-19
Футбол | 29 березня 2024, 11:41 0
Михайленко розповів, чому син Шевченка мало грав за збірну України U-19

Головний тренер юнацької команди вважає, що Крістіану не вистачало адаптації

Коментарі 9
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
andriychornyy
А може потрібно навчитись правильно використовувати сильні якості гравців. Мехмеді, який не дуже проявляв себе в Динамо став одним з лідерів Вольфсбурга. Рафаел, який теж не вражав в Динамо, після повернення в Бундеслігу був лідером Борусії і одним з кращих гравців чемпіонату. Лукас Перес, який не провів жодного матчу за Динамо ввійшов в історію Примери, як гравець що забивав в 7 матчах поспіль за дві команди. Самбрано був одним з кращих ЦЗ на останньому Копа Амеріка, але в Динамо так і не отримав шанс. То може не такі погані легіонери були і є в Динамо, може тренери не рівня Динамо?
Kevko
Фактом является то, что в Динамо не умеют работать с адаптацией и развитием футболистов. За длительный период только Вербич и Де Пена прижились в Динамо. Все остальные приобретения - в холостую
George Abuladze
Миха недавно обвинил не играющих легионеров во всех проиграшах, ок, разгонят сейчас, команда из 11 украинцев опять не заиграет, что дальше, давай быстренько покупать всяких Зайцев и Выдр, и опять все по кругу, День Суркаса называется!
George Abuladze
Форвард отличный, но без хорошего плеймеркера не сможет себя проявить, в хорошей команде будет забивать голы пачками, а вы Бенитосов покупайте побольше!
Vgfxdr Jgvv
Молодец, в основном все по делу.
Теперь ждём от него такую же критику на легов шахтера или там команду не давали и нельзя такое лаять?
Муґунот Уух
интересный тип этот Ванягецько:
выдает свое "экспЭртное " мнение через месяц после того, как все всем лавно ясно, как все давно обсудили по несколько раз и сделали выводы
либо спорт.уа его сильно не любит и с целью дискредитации публикует его "умные мысли" намного позже
StrikeX
Цього хлопця просто неправильно використовували в ДК.
AK_228
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил