Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 15 сiчня 2020, 20:40
5615
7

Іван ГЕЦКО: «Ні розуму, ні швидкості! Кадар – це не рівень Динамо»

Екс-форвард збірної вважає, що киянам треба скинути зайвий баласт

| Оновлено 15 сiчня 2020, 20:40
5615
7
Іван ГЕЦКО: «Ні розуму, ні швидкості! Кадар – це не рівень Динамо»
ФК Динамо Київ. Тамаш Кадар
Екс-нападник збірної України Іван Гецко, автор першого гола в історії національної команди, прокоментував ситуацію з можливим трансфером угорського захисника «Динамо» Тамаша Кадара:
 
«Кадар може піти в рідний чемпіонат Угорщини. І слава Богу. Кадар – це не рівень київського «Динамо», хоча і грає в національній збірній. Нехай краще помиляється у своїй збірній, ніж в «Динамо». Мабуть, така політика, раз ми їх купуємо за великі гроші, то і повинні ставити в основний склад. Але від цього страждає команда. Адже у нього немає найголовнішого якості для захисника – швидкості.
 
Звичайно, можна за рахунок читання гри, мислення, вибирати правильну позицію, щоб вчасно перекривати атаки. Але і з цим проблеми. Виходить – ні швидкості, ні розуму, ні підстраховки. Так, на тлі «Карпат» і «Львова» він виглядає непогано, а ось проти серйозних суперників видно всі вади. Тому, Динамо потрібно скинути зайвий баласт».
 
Оцініть матеріал
(24)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
BaZia
Погоджуюсь на всі 100%! Сподіваюсь також в майбутньому розташування колективу залишать Андрієвський і Сидорчук
Brian
Согласен с Гецко. Тоже самое касаеться и Сидорчука, Кендзеры, Буяльского и возможно Шепелева. Но если Буяльского и Шепелева в силу их возраста ещё можно как то реанимировать и дать шанс, то Сидор, Кендзера и Кадар уже точно ничего не смогут дать Динамо.
kerch30
Якраз рівень
VadyaMetal
Гецко прав. Кадар - слишком посредственный игрок. Тот же Хач если в форме - как Роберто Карлос в свои года против любителя с любой точки земного шара..
Slavanacii
З Гецка такий же експерт як з Кадара захисник
kvlad200760
Центральні захисники ніколи не були спрінтерами,бо їм це не потрібно.Назвіть хоча б одного швидкого центрального захисника байдуже якої команди де він був би одним з самих найшвидших?У центрбеків мають буди інші якості -чіпкість,непоступливість,вміння читати гру та грати навипередження,вміння віддати пас. Сама швидкість це звісно добре,але скажіть чи є Рамос,один з найсильніших центрбеків Европи дуже швидким? А Де Йонг?Тому не треба про швидкість як найнеобхідніше для центрбека.У нього в пріорітеті інші ігрові якості!