Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Гандбол
| Оновлено 13 сiчня 2020, 04:04
15924
11

Україна програла і другий матч на Євро-2020, тепер австрійцям

Наша збірна на рівних боролася з господарями турніру, але провалила останні 5 хвилин

| Оновлено 13 сiчня 2020, 04:04
15924
11
Україна програла і другий матч на Євро-2020, тепер австрійцям
ehf-euro.com
Гра почалася з кидка в штангу від Владислава Остроушка і відразу ж австрійці відкрили рахунок в матчі. Україна зрівняла після гарної атаки від Дорощука. Команди ще раз обмінялися результативними атаками, причому у нас знову відзначився Дорощук.

В кінці п'ятої хвилини Україна вперше вийшла вперед після результативного кидка від Буйненка - 2:3, але далі слово взяв лідер збірної Австрії Нікола Білик. Австрієць з українським корінням двічі вразив ворота нашої збірної, причому другий з цих двох м'ячів припав у порожні ворота. Україна відповідала влучними кидками з задньої лінії - постаралися Жуков і Остроушко. А у господарів дуже непогано виявляв себе правий напівсередній Живковіч, який вийшов замість Янко Бозовіча, який отримав невелике ушкодження.

Команди продовжували йти врівень, а першу перевагу більш ніж в один м'яч заробила Україна. Це Козакевич реалізував семиметровий на чотирнадцятій хвилині – 8:6. На той час у нашої збірної почалися вилучення, відпочити присідали Станіслав Жуков (двічі) та Євген Жук. Господарі скористалися чисельною перевагою і наздогнали суперника, після двох влучних кидків від Вебера - 8:8. Далі колективи знову продовжили йти ніздря в ніздрю. Завдяки старанням Білика господарі виходили вперед - 11:9, 12:11 але наші гандболісти незмінно наздоганяли.

На 23-й хвилині, після першого вилучення у австрійців, вже синьо-жовті були попереду після кидка Шевельова - 13:12, але господарі завдяки впевненій грі пари Вебер (5 з 5 реалізація в першому таймі) і Білик кілька разів зрівнювали рахунок. У нас їм здорово відповідав Артем Козакевич (4 голи з 4 кидків в першому таймі). В кінці першої половини Україна знову пропустила м'яч на останніх секундах. Точне влучання Ніколи Білика зафіксувало підсумковий рахунок першого тайму - 18:17 на користь збірної Австрії.

Другий тайм продовжив ритм першого. Команди обмінювалися голами, а після чергового влучного кидка від Вебера місце на воротах збірної України на 35-й хвилині матчу зайняв Антон Терехов. Але і він не встояв проти точних кидків від Білика, які знову дозволили Австрії відірватися на два м'ячі - 21:19, 22:20. Україна знову натиснула і стала наздоганяти суперника. У ці хвилини наша збірна грала не тільки ефективно, але й ефектно - два парашута від Євгена Жука після передачі Станіслава Жукова і від Жукова після пасу Козакевича заслуговують місця в топ-5 результативних кидків дня.

Гра продовжувала бути рівною і при рахунку - 29:29 плавно перейшла в свій ендшпіль, де збірна України видала найгірший відрізок в матчі. Почалося все з втрати в атаці і гола у порожні ворота від Вебера, далі продовжилося фолами в нападі, неточними кидками і пропуском двох ключових м'ячів від Ніколи Білика. За рахунку - 32:29 Сергій Бебешко взяв тайм-аут, після якого Україна мала ще дві з половиною хвилини, але навіть цей локальний відрізок ми програли.

Дуже шкода. Провальна п'ятихвилинка в кінці перекреслила всі зусилля нашої збірної протягом матчу. Тепер для виходу в наступний етап нам необхідно крупно перемагати чехів і розраховувати, що австрійці обіграють Північну Македонію.

Олексій КОЛЯГО

Чемпіонат Європи. Група В. 2-й тур.
 
Австрія - Україна - 34:30
 
Австрія: Томас Бауер, Томас Айхбергер - Янко Божович (7, визнаний кращим гравцем матчу), Роберт Вебер (8), Ріхард Вёсс, Фабіан Пош (4), Себастьян Фріммель (3), Даніель Діккер, Лукас Хербургер, Геральд Цайнер (1 ), Борис Живкович (1), Нікола Білик (9), Тобіас Вагнер, Якоб Йохман, Лукас Хутечек, Рауль Сантос (1).
 
Україна: Антон Терехов, Геннадій Комок - Євген Буйненко (4), Андрій Акименко, Олександр Шевельов (1), Захар Денисов, Дмитро Дорощук (3), Олександр Тільте (1), Дмитро Горіга, Артем Козакевич (7), Євген Жук ( 3), Роман Чичикало, Павло Гурковський, Станіслав Жуков (6), Владислав Остроушко (4), Дмитро Ільченко (1).
 
Арена: «Вінер Штадтхалле» (Відень, Австрія).
 
Арбітри: Жюлі Бонавентюра, Шарлотт Бонавентюра (Франція).

ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 
Оцініть матеріал
(38)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 11
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
UKRAINE BEST Химич
закономерно как и в футбол на евро 2016,надо улучшатся
Руслан Шевченко
Это ДНО, когда мы продули Италии, вот это и был конец. Да сейчас на Евро , но Австрии? Посмотрите сколько ходит, извините посещает,болеет болельщиков в чемпионате Украины? Так кому это надо? Я дерусь, потому-что дерусь- говорил Портос.
Алекс Морган
Слабаки(((
barsch.
далi буде краще!
Archie FireLion
Вообщем, все ясно.
Александр Ад
дуже слабо грають.... програють,но розигрують медленно...,дрожжат в решаючі момєнти
WladWest
О! таки исправили 34:30
ternow
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
WladWest
Австрия – Украина – 34:30. Текстовая трансляция матча
Стенограмма поединка группового этапа Евро-2020
60 мин. Пош с угла забил - 34:30.
59 мин. Вебер с острого угла точен. 33:29. Осторушко сократил счет - 33:30.
---------------------------------------------------------------------------
----------------------------
А как это понять?