Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 06 сiчня 2022, 14:46
5722
11

Соратники Фрідмана: «Інтерес до Карпат? Це нісенітниця!»

Повідомлення про наміри російського олігарха купити «Карпати» спростували

| Оновлено 06 сiчня 2022, 14:46
5722
11
Соратники Фрідмана: «Інтерес до Карпат? Це нісенітниця!»
dp.ru. Міхаіл Фрідман
«Нісенітницею» назвали в оточенні Михайла Фрідмана повідомлення про інтерес мільярдера до купівлі українського футбольного клубу «Карпати» зі Львова.
 
Джерело в оточенні співвласника холдингу LetterOne і консорціуму «Альфа-Груп» Міхаіла Фрідмана спростував інформацію про те, що російський мільярдер може купити український футбольний клуб «Карпати». «Нісенітниця», – повідомив він, коментуючи публікації з посиланням на сайт уболівальників клубу «Карпати».
 
Представник Альфа-банку також повідомив, що не знає про подібні плани Фрідмана. «Мені як представнику Альфа-банку про це нічого не відомо», – сказав директор з маркетингу і комунікацій Альфа-банку Олексій Гіязов. Він назвав дивним джерело новини про футбольних планах Фрідмана.
 
Раніше сайт вболівальників футбольного клубу зі Львова повідомив з посиланням на «джерела, наближені до олігарха Михайла Фрідмана», що мільярдер «вивчає можливість купівлі львівських «Карпат». Фрідман, який народився у Львові, може викупити частки в клубі в українських бізнесменів Петра Димінського та Ігоря Коломойського, стверджував ресурс.
 
Футбольний клуб «Карпати» зі Львова набрав 11 очок і займає останній 12-й рядок у турнірній таблиці Української Прем'єр-ліги.
 
Оцініть матеріал
(19)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 11
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Axelay
Журналисты кость кинули, потом сами и опровергли, а вы срач разводите дальше и рейт набивайте.
Саша Петрик
А так было непонятно будто
digsum
Какая несусветная чушь, хотя чего еще можно было у тебя прочитать)) Разваливает Британию? Это то же самое, что ты щас пойдешь разваливать Альфа-банк. Вошь, которую служба безопасности банка и не заметит. США уже показали, чего стоят империи, по щелчку грохнув самого влиятельного человека в Иране, а это самая что ни на есть крупнейшая империя в мусульманском мире. Х-ло очень успешен разве что в создании проблем собственной стране)) Все макроэкономические показатели в заднице, соседи по периметру озлоблены, в спорте бан, в технологиях бан. Их держат на поводке, чтобы особо не кидались ни на кого. Даже сухопутный путь до Приднестровья проложить оказались не в состоянии.
___
Вот почитай про Иран, можешь мысленно менять на Россия.
___
Как мы видим в Иране п.изданутый имперский режим, который грабит и убивает свой народ ради сохранения своей власти. Аналогично иранский режим делает с сопредельными странами и их народами в рамках реализации своей имперской политики. При этом сам режим пользуется всеми благами мира, против которого якобы борется и существует только в рамках этого мира, иначе бы уже давно ноги протянул. Дети номенклатуры режима плюют на декларируемые цели режима, его моральные нормы и правила, и всем плевать. Потому что они дети номенклатуры и это важнее всего. Потому что Иран существует для хорошей жизни его номенклатуры, а не для борьбы с Западом или глобализмом. Борьба с Западом идет только в поле расширения благ номенклатуры Ирана и безнаказанных вы.ебонов.
Владимир Пидвирный
Ось і казці кінець.