Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 03 сiчня 2020, 17:13
5074
0

Еспаньйол — Барселона. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Чергове Каталонське дербі інтриги не несе

| Оновлено 03 сiчня 2020, 17:13
5074
0
Еспаньйол — Барселона. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
Футбольний 2020 й в Барселоні стартує з каталонського дербі: «Еспаньол» приймає «Барселону». Щоправда, фаворита в ньому видно неозброєним поглядом: зустрічаються одноосібний лідер і абсолютний аутсайдер Ла Ліги.
 
«Еспаньол» в минулому сезоні посів 7-е місце, що дозволило команді зіграти в Лізі Європи. І «папужки» виступають непогано в цьому турнірі, вигравши свою групу. У Кубку країни вони також подолали перший раунд і продовжують боротьбу. Але в чемпіонаті Іспанії справи йдуть гірше нікуди. Тільки 2 перемоги, 10 очок і останнє місце в турнірній таблиці. Відставання від рятівної 17-го сходинки становить уже 5 очок. Команда в Ла Лізі не перемагала з жовтня, і зовсім незрозуміло, що має статися, щоб ця серія перервалася саме зараз.
 
До того ж не всі підопічні Абелардо в строю. Через дискваліфікацію матч пропустить Естебан Гранеро, в той час як Себастьян Корш'я, Віктор Санчес і Матіас Варгас все ще залишаються в лазареті. Тож екс-гравцю «Барси» (Абелардо виступав за «синьо-гранатових» у 1994-2002-му) доведеться поламати голову над тим, що протиставити супернику. Який явно сильніше і не має наміру втрачати очки.
 
Адже «Барселоні» категорично не можна програвати! Команда зазнала вже 3 поразки в поточному розіграші Ла Ліги - стільки ж, скільки за весь минулий сезон. А в спину дихає «Реал Мадрид», який відстає всього на 2 пункти. Напевно команда Вальверде не проти повторити результат свого минулого вояжу на «Корнелья-Ель Прат». У минулому сезоні «синьо-гранатові» виграли тут дербі з розгромним рахунком 4:0. Дублем тоді відзначився Мессі, по голу забили Луїс Суарес і Дембеле.
 
Мессі і Суарес напевно вийдуть зі старту і в цей раз, а ось Дембеле травмований (як і Артур; до того ж під питанням участь у грі і тер Стегена - він скаржиться на коліно). Але це, погодьтеся, навряд чи відіб'ється на атакуючої міці «Барселони». До того ж статистика просто кричить про її перевагу. «Синьо-гранатові» в чемпіонаті країни програвали «Еспаньйолу» останній раз ще в лютому 2009-го. Що стосується очних зустрічей взагалі, то нинішнє дербі - 211-а офіційна зустріч цих суперників. Перевага, зрозуміло, у «Барселони»: 123 перемоги при 44-х виграшах «біло-синіх». Різниця забитих-пропущених - 404:223.
 
Одним словом, все говорить про впевнену перемогу «Барселони». Ризикнемо спрогнозувати, що команда Абелардо знову на своєму полі не зможе розпечатати ворота суперників, а от підопічні Вальверде одним голом точно не обмежаться.
 
Орієнтовні склади:
«Еспаньйол»: Дієго Лопес - Давид Лопес, Калера, Еспіноза; Рокa - Віктор Гомес, Дардер, Лосано, Віла - Кампусано, Кальєрі.
«Барселона»: Нету - Семеду, Піке, Легле, Альба - Бускетс, Ракітіч, ​​Де Йонг - Мессі, Грізманн, Луїс Суарес.

4 січня, субота

«Еспаньйол» — «Барселона»
Барселона. Стадіон «Корнелья-Ель Прат». 22:00
ТВ-трансляція на телеканалі «Футбол 2»
 Арбітр: Карлос Дель Серро Гранде (Мадрид, Іспанія)
Прогноз Sport.ua — 0:2
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.