Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 04 сiчня 2020, 17:17
2662
0

Хетафе – Реал. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

«Галактікос» мають намір перервати триматчеву нічийну серію

| Оновлено 04 сiчня 2020, 17:17
2662
0
Хетафе – Реал. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
as.com

На мадридський «Реал» чекає дуже насичений початок нового року. Після календарної зустрічі чемпіонату «галактікос» битимуться за Суперкубок Іспанії, який буде проходити в новому форматі. У півфіналі турніру підопічні Зінедіна Зідана зіграють з «Валенсією», а в разі успіху в вирішальному протистоянні поборються за трофей з переможцем пари «Барселона» - «Атлетіко». Але це справи майбутнього тижня, а поки «вершкові» зосереджені на тому, щоб перервати триматчеву нічийну серію перемогою над «Хетафе».

Так, «Реал» вже три матчі не перемагає. Але з іншого боку, ці нічийні результати навряд чи можна записати в пасив мадридського клубу. Принаймні, два з них. У поєдинку проти «Валенсії» мадридці врятувалися від поразки на п'ятій компенсованій хвилині, а потім зіграли внічию з «Барселоною». І хоч «галактікос» твердили, що могли обіграти каталонців, очко, здобуте на «Камп Ноу», можна вважати цілком почесним досягненням. «Нульовка» в поєдинку з «Атлетіком» точно не входила в плани «бланкос», тим більше, що вона дозволила «Барселоні» вийти на чисте перше місце в турнірній таблиці.

Безперечно, в протистоянні з «Хетафе» у «Реала» немає права на осічку. Втім, і «сині» не збираються без бою відпускати фаворита. Команда Хосе Бордаласа йде у верхній частині турнірної таблиці (шосте місце), до чого після повернення команди з Сегунди вже починають звикати любителі іспанського футболу. Перед двотижневою паузою в чемпіонаті «Вільярреал» перервав семиматчеву безпрограшну серію «міських», обігравши суперників з мінімальним рахунком.

Чималий внесок в успішну гру «Хетафе» вносить форвард команди Анхель, який номінований на звання кращого гравця грудня в Ла Лізі. У «Реала», до слова, отримали визнання дії Каріма Бензема. Іспанське видання Marca назвало француза другим в списку ста кращих футболістів минулого року. Не може не радувати шанувальників «Королівського клубу» і лазарет «галактікос», який порожніє: перед протистоянням в Хетафе надійшли новини про готовність допомогти своїм партнерам Хамеса Родрігеса, Лукаса Васкеса та Марсело. Відзначимо, що «Хетафе» не допоможе захисник Матіас Олівейра, який вийшов на заміну після перерви в матчі проти «Вільярреала», а вже на 61 хвилині покинув поле, отримавши дві жовті картки.

«Хетафе» важко назвати незручним суперником для «Реала». В останніх 11-ти очних зустрічах «галактікос» десять разів обігрували суперників, причому частенько траплялися розгромні рахунки (особливо порадував результативністю матч в 2015-му - 7:3 на користь «Реала»). Але в квітні минулого року «сині» зуміли перервати сумну серію з поразок від «бланкос», зігравши на своєму полі в безгольову нічию з «Королівським клубом». А остання перемога «Хетафе» над «Реалом» була зафіксована в серпні 2012-го. Як буде цього разу, дізнаємося в суботу.

Орієнтовні склади:

«Хетафе»: Соріа - Суарес, Даконам, Кабрера, Ньом - Портільо, Арамбаррі, Максимович, Куку - Мата, Моліна

«Реал»: Куртуа - Карвахаль, Варан, Рамос, Начо - Модріч, Кроос, Вальверде - Родріго Гоес, Бензема, Іско.

4 січня, субота

«Хетафе» — «Реал»
Хетафе. Стадіон «Колісеум Альфонсо Перес». 17:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
 Арбітр: Хосе Мунуера Монтера
Прогноз Sport.ua — 0:2
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Стала відома умова, за якої тренера Мудрика буде звільнено з Челсі
Футбол | 25 квітня 2024, 05:00 2
Стала відома умова, за якої тренера Мудрика буде звільнено з Челсі

Маурісіо Почеттіно має вивести «пенсіонерів» до єврокубків, інакше залишить пост коуча

Нев'янучий бомбардир. Лестер продовжить контракт Варді у разі виходу до АПЛ
Футбол | 25 квітня 2024, 07:28 0
Нев'янучий бомбардир. Лестер продовжить контракт Варді у разі виходу до АПЛ

Гравець може знову повернутися до еліти

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.