Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 01 сiчня 2020, 11:13
5822
0

Арсенал – Манчестер Юнайтед. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

«Каноніри» зустрінуть новий рік домашнім матчем проти «червоних дияволів»

| Оновлено 01 сiчня 2020, 11:13
5822
0
Арсенал – Манчестер Юнайтед. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Daily Express. Александр Ляказетт, П'єр-Емерік Обамеянг
У середу, 1-го січня, відбудеться матч 21-го туру англійської Прем'єр-ліги, в якому лондонський «Арсенал» на домашньому стадіоні «Емірейтс» прийме «Манчестер Юнайтед».
 
«Арсенал» під керівництвом новоспеченого наставника Мікеля Артети провів два матчі, але взяв тільки одне очко. Спочатку «каноніри» на виїзді зіграли внічию з «Борнмутом» (1:1), а потім в домашніх стінах поступилися «Челсі» (1:2) в лондонському дербі. Причому матч з «синіми» складався для «Арсеналу» до 83-ї хвилини дуже непогано. Відкривши рахунок на початку матчу, підопічні Артети утримували його до кінцівки гри, поки не пропустили два м'ячі.
 
В даний момент «Арсенал» розташовується на дванадцятій сходинці турнірної таблиці АПЛ з 24 балами в активі. У цьому сезоні лондонський клуб здобув в чемпіонаті п'ять перемог, зазнав шістьох поразок, ще дев'ять разів була зафіксована нічия. Якщо серія невдач продовжиться, то виходити в єврокубки доведеться шляхом перемоги в Лізі Європи. На щастя, там у «Арсеналу» все складається непогано, клуб вийшов до 1/16 фіналу, посівши перше місце в своїй групі.
 
У «Манчестер Юнайтед» справи йдуть трохи краще. «Червоні» після двох перемог поспіль над «Бернлі» (2:0) і «Ньюкаслом» (4:1) піднялися на п'яте місце з 31 очком на рахунку. Футболісти Сульшера в цьому чемпіонаті здобули вісім перемог, зазнали п'ять поразок, сім матчів звели до нічиєї.
 
Невеликим фаворитом матчу є «Манчестер Юнайтед». «Червоні дияволи» навряд чи зможуть зачепитися за трійку призерів у цьому сезоні, але до четвертого місця, яке дозволить виступити в Лізі чемпіонів, лише чотири очки. Шанси є, головне - продовжувати набирати очки.

1 січня, середа

«Арсенал» – «Манчестер Юнайтед»
Лондон. Стадіон «Емірейтс». 22:00
АРСЕНАЛ — МЮ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Пряма трансляція на телеканалі Setanta Sports
Прогноз Sport.ua — 1:2
Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.