Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 29 грудня 2019, 01:06
5256
4

Олександр ГЛАДКИЙ: «Футбол — це політика. Велика політика»

Український нападник поділився думкою про роль політики в сучасному футболі

| Оновлено 29 грудня 2019, 01:06
5256
4
Олександр ГЛАДКИЙ: «Футбол — це політика. Велика політика»
Twitter. Олександр Гладкий
32-річний український форвард турецького клубу «Адана Демірспор» Олександр Гладкий поділився думкою про роль політики у футболі.
 
- У тебе були варіанти в Росії?
- Може, колись і були у мене варіанти переходу в Росію. Але не склалося. Так склалося, про щось шкодувати я не бачу сенсу.
 
- Ти не поїхав туди з політичних причин?
- Та ні, я ж кажу... Коли говорять «футбол поза політикою», вважаю, що це неправда. Футбол — це політика зараз, велика політика. На наш превеликий жаль. Ми всі прекрасно розуміємо, чому так. Так склалось. Те, що відбувається на Донбасі — це війна. Всі ми прекрасно розуміємо, всі ми могли там жити. Не тільки ми, а й інші люди. Футбол — це політика.
 
А з приводу переходу скажу чесно — я не знаю, як відповісти на це питання зараз, на даний момент. Коли почалася війна, у мене не було пропозицій з Росії. До війни були якісь варіанти. Якби я раптом тоді перейшов... А зараз, якщо хлопці їдуть грати в футбол, це їхнє право, це їхній вибір, потрібно поважати думку кожної людини. Що значить «я б не поїхав, тому що там це?» Ти б не поїхав, а він вирішив поїхати, і що робити? Ну, не розмовляй з ним.
 
- Згоден, що український футболіст, який їде грати в Росію, міг би знайти варіанти і в Туреччині, і ще десь? У того ж Ордеця були пропозиції з Італії, Англії...
- Я не знаю... Якщо Ванька вибрав «Динамо» Москва, то це це його вибір. Я не можу судити людину, я не перестану з ним спілкуватися, я його знаю добре. Якщо він перейде в Росію грати, я що, перестану з ним спілкуватися? У нас із ним хороші стосунки. Я його добре знаю. Це його вибір, я повинен прийняти це. Не можна засуджувати людину за це.
 
- Згоден, що слова про те, що «нічим годувати родину», що немає пропозицій з інших місць — це відмазки?
- Я не знаю, я не стикався з цим. Не знаю, що думають люди, коли це говорять, це їхнє рішення. Наші коментатори, вболівальники можуть висловлювати свою думку. Чому не може висловити свою думку футболіст, якою б вона не була, правильною чи неправильною, це його думка, потрібно її поважати.
 
Він сказав так, значить, вважав за потрібне. Не подобається комусь — це ваші проблеми. Може, деяким футболістам не подобається, що про них говорите або пишете ви. Вони ж не можуть постійно на це скаржитися або говорити. Вважаю, це неправильно. Якщо він сказав так, вважав це за потрібне, перепишіть його слова, придумайте щось нове. Інтерв'ю перепишіть.
Оцініть матеріал
(24)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Чи зіграє Миколенко? Склади на мерсісайдське дербі: Евертон – Ліверпуль
Футбол | 24 квітня 2024, 21:09 0
Чи зіграє Миколенко? Склади на мерсісайдське дербі: Евертон – Ліверпуль

Поєдинок відбудеться 24 квітня о 22:00 за київським часом на стадіоні «Гудісон Парк»

Максим ШАЦКИХ: «У Динамо ще є шанси на чемпіонство в УПЛ»
Футбол | 24 квітня 2024, 18:54 7
Максим ШАЦКИХ: «У Динамо ще є шанси на чемпіонство в УПЛ»

Екс-форвард «Динамо» – про боротьбу за чемпіонство

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
VVV
Як це не модна критикувати і засуджувати?да це продажні виродки,які не поважають ні себе,ні країну в якій народились..то адекватні люди не мають права висловити свою думку?
delta475
...не понимаю зачем брать у человека коментарий, который говорит не о чем, боясь сказаных слов по существу ,а по факту Ордец это тот же =dkfcjdtw=, воюющий в гибридной войне
MaxUa
"Не нравится кому-то — это ваши проблемы."
Чем-то напоминает лозунг Аршавина: "ваши ожидания - это ваши проблемы".
markten1984
Прям глаза открыл