Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Bellator
| Оновлено 29 грудня 2019, 14:54
5372
0

Федір Ємельяненко — Квінтон Джексон. Прогноз і анонс на бій

Живі легенди ММА 29 грудня проведуть бій в Японії

| Оновлено 29 грудня 2019, 14:54
5372
0
Федір Ємельяненко — Квінтон Джексон. Прогноз і анонс на бій
Bellator
В ніч з 28 на 29 грудня в Токіо (Японія) відбудеться останній турнір Bellator в 2019-му році. Легендарний Федір Ємельяненко проведе бій з Квінтоном Ремпейджом Джексоном. Зустріч відбудеться не раніше 05.00 за Києвом.
 
43-річний Федір Ємельяненко (38-6) - є живою легендою змішаних єдиноборств, багато хто називає росіянина найкращим бійцем ММА в історії. Кар'єра Ємельяненка і справді видатна. Кращі моменти в кар'єрі пройшли на початку «двотисячних». Федір зробив собі ім'я в Pride, будучи чемпіоном у важкій вазі. Ємельяненко перемагав багатьох легенд (Ногейра, Кро Коп, Рендлмен, Хант та інші). Зараз зрозуміло, що кращі роки Федора залишилися позаду. Але в 2015-му році Останній імператор повернувся в ММА і з тих пір провів шість поєдинків.
 
У Bellator росіянин виступає з 2017-го року. В американському промоушені всі поєдинки Федора проходять вкрай швидко. Він нокаутом поступився Мету Мітріону, впевнено впорався з Френком Міром і Чейлом Сонненом. Вийшов у фінал Гран-прі важкої ваги Bellator, де за 35 секунд був нокаутований Райаном Бейдером. Цей бій відбувся в січні 2019 року. Зараз Федору все частіше задають питання про завершення кар'єри, але він поки не зробив остаточної заяви про це.
 
41-річний Квінтон Джексон (38-13) також є іменитим бійцем, хоча до статусу Федора йому далеко. На початку століття Ремпейдж був однією з головних зірок Pride. У японському промоушені Джексон провів велику кількість яскравих поєдинків, але чемпіоном так і не став. Далі був тривалий виступ у UFC. У найпрестижнішій лізі Ремпейдж досяг найбільших висот у кар'єрі, він став чемпіоном у напівважкій вазі. У чемпіонському бою забрав пояс у легендарного Чака Ліддела, а пізніше захистив титул в бою з Деном Хендерсоном. Він втрачав титул, потім через роки ще виходив на бій за пояс, але поступався Джону Джонсу. У Bellator Ремпейдж виступає з 2013-го року.
 
З роками Джексон істотно набрав вагу і втратив у швидкості і витривалості. Але сили в ньому ще додалося. Останній бій Джексон провів у вересні 2018 року, коли нокаутував Вандерлея Сільву.
 
Прогноз
 
Обидва бійці давно пройшли свій пік. Федір Ємельяненко є фаворитом цього поєдинку. Росіянин має більш різнобічний стиль, він може як забороти свого опонента, так і провести бій в стійці. Федір більш рухливий, а Джексон помітно поважчав. Але ударна міць все ще при ньому.
 
Очікувати довгого поєдинку не варто, оскільки з витривалістю у бійців, на двох яким 83 роки, безумовно будуть проблеми. Хто перший оступиться, пропустить важкий удар, той і програє. Сила удару в обох спортсменів солідна.
 
Рекомендована ставка - дострокова перемога Джексона.
Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.