Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
|
9826
2

Джервонта Девіс — Юріоркіс Гамбоа. Прогноз і анонс на бій

Зірковий американець зустрінеться з досвідченим кубинцем в бою за титул регулярного чемпіона WBA

Джервонта Девіс — Юріоркіс Гамбоа. Прогноз і анонс на бій
BoxingScene
2019 й рік завершується яскравим вечором боксу в Атланті. В ніч з 28 на 29 грудня на State Farm Arena буде багато яскравих боїв. Головною подією вечора стане поєдинок між Джервонтою Девісом і Юріоркісом Гамбоа. Боксери битимуться за титул регулярного чемпіона світу в легкій вазі за версією WBA.
 
Другим по значущості боєм стане зустріч між Жаном Паскалем і Баду Джеком. Паскаль буде захищати титул регулярного чемпіона WBA в напівважкій вазі. Вечір розпочнеться не раніше 04:00 за київським часом.
 
Один із найяскравіших проспектів в боксі 25-річний Джервонта Девіс (22-0, 21 КО) виходить на новий рівень. Підопічний промоутерської компанії Флойда Мейвезера після вкрай успішної кар'єри в другій легкій вазі, де «Танк» не залишив суперникам шансів і завоював два титули WBA Super і IBF. Але, варто зазначити, що гучних імен в послужному списку Джервонти вкрай мало. Тому американський нокаутер вирішив піднятися у вазі, де опозиція серйозніша. Уже в першому бою Девіс змагатиметься за титул регулярного чемпіона. А далі вже можна предметно говорити про поєдинок з українським чемпіоном Василем Ломаченком.
 

Підписуйтеся на канал >>> SPORT.UA в YOUTUBE

Вкрай досвідчений кубинець Юріоркіс Гамбоа (30-2, 18 КО) бачив все в боксі. 38-річний боксер має вражаючі регалії. Олімпійський чемпіон (2004), чемпіон світу в профі в напівлегкій вазі, тимчасовий чемпіон в легкій і другій напівлегкій вазі. Він довгий час був одним з найперспективніших боксерів, йшов на серії з 23 перемог, але в 2014-му році не пройшов випробування Теренсом Кроуфордом. Далі він переміг в трьох боях поспіль, але потім була друга дострокова поразка Робінсону Кастелланосу. Але і цю невдачу Гамбоа закрив. Зараз досвідчений кубинець має серію з чотирьох перемог поспіль. Він перемагав відомих суперників - Алексіса Рейєса, Джейсона Сосу, Мігеля Бельтрана і Романа Мартінеса. Тому Гамбоа цілком заслужено вийшов на бій за титул регулярного чемпіона.

Прогноз

Інтриги в цьому протистоянні немає і близько. Джервонта Девіс є явним фаворитом у поєдинку. 25-річний Девіс на 13 років молодший за Гамбоа. Він швидший, могутніший, жорсткіший і яскравіший за свого опонента. У 38 років Гамбоа може запропонувати своєму візаві інтелектуальний бокс, але як він впорається з потужністю Девіса - велике питання. Напористий Джервонта повинен проходити Гамбоа і чекати ще більш статусних суперників.
 
Рекомендована ставка - дострокова перемога Джервонти Девіса
Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Ukraine_Kiev_Fan
я за сенсацию!)
ramos2010
Ничего Дэвис не показал, абсолютно.. сколько его доставал Гамбоа! Просто чувак с ударом, длинным языком и Флойдом за спиной