Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

ITF
| Оновлено 21 грудня 2019, 20:47
2722
0

Дарина СНІГУР: «Зі своєю технікою залишаюся несхожою ні на кого»

Українська тенісистка - про найближчі плани

| Оновлено 21 грудня 2019, 20:47
2722
0
Дарина СНІГУР: «Зі своєю технікою залишаюся несхожою ні на кого»
alhabtoortennis. Дар'я Снігур
Українська тенісистка Дар’я Снігур розповіла про причини поразки в фіналі 100-тисячника в Дубаї і плани на наступний сезон.
 
- Причиною твоєї поразки від румунки Ани Богдан у фіналі можна вважати енергозатратний півфінал напередодні?
- Цілком. Фінал став моїм сьомим поєдинком на турнірі, а це ритм Великого Шолома. Тільки різниця в тому, що в Дубаї ми грали кожен день. Ні, я не хочу сказати, що, отримай я день відпочинку, то неодмінно поїхала б з титулом. І все ж до загальної втоми додався матч з Младенович, в якому я виклалася більш ніж на сто відсотків. У фіналі я вийшла просто ніяка... Я не з тих, хто страждає від головних болей, але в цей день голова у мене просто розколювалася. Втім, якщо брати весь турнір в цілому, я до сих пір не можу повірити в свій вихід у фінал. Якби мені хтось до його початку сказав, що стану фіналісткою Дубая - покрутила б пальцем біля скроні.
 
- Не можу не запитати про твою подачі - з боку до неї можна пред'явити претензії.
- Згодна, останнім часом проблеми з подачею почали вилазити мені боком. Разом з тренером ми посилено над нею працюємо, і в Дубаї вона стала трішки кращою. Втім, зі своєю технікою я продовжую залишатися гравцем, ні на кого не схожим - і в цьому моя особливість.
 
- Торкнуся ще одного важливого моменту щодо твоїх перспектив виступу на Grand Slam-2020. Наскільки скоректувався твій графік підготовки до наступного сезону, адже ти вже стоїш в зоні кваліфайна «Шолома»?
- Так він розкоректувався повністю (посміхається). Якщо говорити про Australian Open, то відсічка на кваліфікацію почалася до мого виступу в Дубаї, а тоді я займала 328-у сходинку. Щодо участі на Roland Garros-2020 року, то до тижня в ОАЕ, дане питання не розглядалося взагалі. Тепер же, займаючи 237-е місце в світі, відкрилася дорога в кваліфікацію Парижа, і, якщо я буду потрапляти по рейтингу, то безсумнівно зіграю на грунтовому мейджорі.
 
- На якому найближчому турнірі тебе можна побачити?
- У планах участь у французькому 60-тисячнику ITF в Андрезьє-Бутеоні в кінці січня.

 

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.