Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

ITF
| Оновлено 14 грудня 2019, 20:12
7406
5

Снігур не зуміла виграти фінал на турнірі в Дубаї

У матчі за титул українська тенісистка у двох сетах поступилася румунці Ані Богдан

| Оновлено 14 грудня 2019, 20:12
7406
5
Снігур не зуміла виграти фінал на турнірі в Дубаї
alhabtoortennis. Дар'я Снігур
Українська тенісистка Дар'я Снігур (№328 WTA) не змогла перемогти в дебютному для себе фіналі 100-тисячника ITF в Дубаї.
 
У матчі за титул 17-річна українка у двох сетах поступилася румунці Ані Богдан (№121 WTA).
 
Дубай. Фінал
Дарина Снігур (Україна) - Ана Богдан (Румунія) - 1:6, 2:6
 
Нагадаємо, по ходу турніру Дар'я, яка стартувала в кваліфікації, обіграла двох тенісисток з першої сотні - росіянку Анастасію Потапову (№95 WTA) і Крістіну Младенович з Франції (№38 WTA). Це були перші перемоги українки над представницями топ-100 рейтингу WTA.
 
Відзначимо, що завдяки виходу в фінал, Снігур з нового тижня підніметься на 237-е місце в світовому рейтингу, ставши восьмою ракеткою України.
 
Богдан, в свою чергу, додасть 16 позицій, не дозволивши Катаріні Завацькій оновити рекорд у світовій класифікації (українка залишиться 107-ю).
 
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
vital
Турнір Даші можна занести в актив. По ходу тірніру українка обіграла Потапову і Младенович. У фіналі боротьби, на жаль, не вийшли. Снігур грала 7-ий матч за тиждень, без жодного дня відпочинку, тому питання фізичної втоми для українки є актуальним. До того може й перехвилювалась 17-річна дівчина. Радує психологічна стійкість Даші, а от із подачею поки змін на краще не видно. Також Снігур бракує варіативності в грі.
У Даші з командою ще багато роботи попереду, але поступово за наполегливої праці і професійним тренером все може бути, хоч і антропонометрія в Снігур в порівнянні з іншими нашими юніорками не така хороша.
Vladlen
Не хватило Снигур сил на финал, 7 игр за неделю не каждая взрослая теннисистка выдержит, а тут 17 летняя девочка, для которой это самый крупный финал в карьере, немного не пошло по ее сценарию и она посыпалась. Конечно и сопернице надо отдать должное, она была очень настроена на финал, практически не допускала ошибок и подача была на высоком уровне. Но в будущее смотрим с оптимизмом, еще бы подачу усилить и можно играть с сильными теннисистками.
sv_2000
Ну, все равно Даша - большой молодец!
Sashamar
Ну програла і програла, прикро тільки, що безпорадно (бачив другий сет, "душераздирающее зрелище", як казав відомий віслючок). Мабуть, дійсно сили скінчилися. Як наслідки - Богдан обійшла Завацьку і Снігур не увійшла до другої сотні, це була б гарантована кваліфікація АО. Але ще не вечір!