Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

ITF
| Оновлено 13 грудня 2019, 20:50
10394
10

Дубай. Снігур обіграла Младенович і вийшла до фіналу

17-річна українка здобула найбільш високорейтингову перемогу в кар'єрі

| Оновлено 13 грудня 2019, 20:50
10394
10
Дубай. Снігур обіграла Младенович і вийшла до фіналу
btu.org.ua. Дар'я Снігур
Українська тенісистка Дар'я Снігур (№328 WTA) продовжила переможну серію на 100-тисячнику ITF в Дубаї.
 
17-річна українка в матчі 1/2 фіналу обіграла Крістіну Младенович з Франції (№38 WTA)
 
Дубай. 1/2 фіналу
Дар'я Снігур (Україна) - Крістіна Младенович (Франція) - 6:3, 7:6(6)
 
 
Відзначимо, що це була найбільш високорейтингова перемога в кар'єрі Дар'ї. Раніше на турнірі вона вже обіграла одну тенісистку з топ-100 - росіянку Анастасію Потапову.
 
У фіналі Снігур зіграє проти Ани Богдан з Румунії (№121 WTA).
 
З нового тижня українка підніметься в топ-250 світового рейтингу, в разі перемоги в фіналі - дебютує в топ-200.

Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 10
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Stanislav Matusevych
Просто неймовірно! Є перемога над гравцем четвертого десятку при тому, що на початку тижня Даша перебувала у четвертій сотні! Відчуття м'ячу у Даші просто блискуче, і з психологією все гаразд. Багато хто з відомих тенісисток попливли б після того, як Младенович намацала свою гру та змогла повернутися з 1:5 у другому сеті. Тільки не Снігур. Але від головної своєї проблеми теж нікуди не подітися. Подача дуже слабенька, як і взагалі всі удари над головою. Проти напівгорок Младенович було дуже важко грати. На одній техніці можна було грати 25 років тому, зараз це вже неможливо на високому рівні.
Тим не менше, перемоги досягнуто, причому перемоги заслуженої. Завтра фінал проти Богдан, і найголовніша проблема буде уже не в подачі, а в браку сил, як фізичних, так і моральних. Сьогодні Даша все, що мала, залишила на корті.
Окрема подяка судді на вишці за спірний аут Младенович за рахунку 4:5 на тайбрейку.
Kanarejka
Молодчинка, Дашуля! Але, ведучи з 5:1, довести до тая... Прям Світоліна стайл! Перемоги у фіналі!!!
sv_2000
Ранее составил мнение о Даше на основании одного только огрызка финала юниорского уима... Был скептичен. Сейчас посмотрел целый сет против серьезного соперника. Ну что сказать, скепсиса стало меньше, в чем-то впечатления подтвердились, в чем-то нет.
Из плюсов:
1) очень хорошее движение..... Просто супер... Младенович включала весь свой богатый арсенал подрезок, дропов, полусвеч... Постоянно меняла, ритм, каняла Дашу по корту. Той хоть бы хны... Все тянула
2) стабильность. Играла практически без НО... Ну, только в последних геймах немного было, что естественно. Даже когда Младенович включилась на все 100, ничего просто так ей не отдавала... Той приходилось все выгрызать с боем
3) Играет хоть и не остро, но очень плотно, под заднюю линию и плевать на все ухищрения соперницы. В общем то, что Даша умеет, делает она на 100%
4) Стабильная подача
5) Психов в стиле Марты Костюк не заметил... Даже когда Младенович стала ломать ее не слабо. Ну, разок припомню что-то махнула рукой в сторону трибун... Но то ерунда. В общем, производит впечатление уравновешенной и целеустремленной девочки.
Из минусов:
1) ограниченный технический арсенал. Припоминаю только один выход к сетке и неудачный, один укороченный, очень печальный. Слайсы, смены ритма практически отсутствуют... Даша - прямо полный антипод Младенович))
2) Слабоватая подача.... Стабильность - это хорошо, но над вариативностью и остротой надо работать
3) Механистичность. Повторюсь, играет очень очень стабильно, плотно, но однообразно. Ну, возможно это следствие минуса №1
В общем, Даша очень даже не безнадежна. Несмотря на техническую ограниченность, Даша имеет свои неслабые козыри.... Да и ограниченность эту техническую можно ограничивать... Какие наши годы!
Прогнозирую, что если без травм, тьфу 3 раза, Даша вырастет в хорошую теннисистку.
Саша Зардунов
Это конечно супер. Да и не похожа на нервную Костюк. Похоже что у неё большое будущее
Sashamar
Вибачаюся, але асоціації чи то "Малыш свалил Мищенко" ("Момент истины") чи то "Кузнечик завалил Мессера" (відомо звідки). Нічого проти Кікі, але це ж Младеновіч! Це ж перша ракетка світу, нехай у парі, яка цього року перемагала і Світоліну і Барті, причому не в парі!
Зрозуміло, що Кікі, мабуть, розраховувала просто трохи зрубати шейхської капусти паралельно з відпочинком. Але... це ж Младеновіч!
Loma Dete
Хотя Даша проиграла 5 геймов подряд, но нельзя сказать что она поплыла. Это были равные геймы и Младленовыч пришлось работать на 120%. И в итоге эти 120% сказались. Она явно подустала. Непроизвольные посыпались на тайбрейке. имхо третий сет Дашуня легко бы забрала.
palpal
Это уже совсем не смешно – куда дели пенсионеров-боллбоев ?