Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 20 грудня 2019, 17:32
1441
0

TM Parimatch — партнер Atlas Weekend 2020

Вперше в історії фестивалю його партнером став один з найбільших меценатів українського cпорту

| Оновлено 20 грудня 2019, 17:32
1441
0
TM Parimatch — партнер Atlas Weekend 2020

В середу в PM Hall відбулася презентація партнерства TM Parimatch та Atlas Weekend 2020. Вперше в історії грандіозного фестивалю його партнером став один з найбільших меценатів українського спорту.

Спорт й музика сьогодні є одними з найвагоміших трендів. Про це свідчать запити в Google  й стрімкі зміни в сучасному світі – тому не дивні нові колаборації цих сфер. Одним з найцікавіших має стати майбутнє партнерство TM Parimatch та Atlas Weekend 2020.

«Для TM Parimatch вкрай важливим є відчуття потреб аудиторії сьогоднішнього світу. Ми не боїмося експериментів й здатні на яскраві колаборації з іншими брендами-лідерами. Впевнений, що  спорт стане цікавим доповненням музиці й цього літа ми справді зарядимо перемогами весь ВДНГ» — прокоментував початок співпраці представник Parimatch Вадим Місюра.

Найочікуванішою подією заходу була презентація другого хедлайнера Atlas Weekend 2020. Після абсолютного солд-ауту в Київському палаці спорту в січні 2019 року, володарі Греммі у категоріях найкращий поп-дует та найкращий альбом, семи премій Billboard Music Awards до України повертаються Twenty One Pilots! Пристрасть групи до жовтого кольору є досить символічною в рамках партнерства  Atlas Weekend та Parimatch.

Гурт їде в Україну навіть не вдруге, адже окрім сольного концерту, Twenty One Pilots знімали кліп на пісню Nico And The Niners в Києві на території Національного університету ім.Т.Шевченко, а бекстейдж зйомок сколихнув фантазію українських фанатів. Дивитись тут

Нагадаємо, раніше стало відомо, що хедлайнером Main Stage також буде ASAP Rocky, а загалом на AW 2020 приїдуть Alt-j, Metronomy, Of Monsters and Men, AnnenMayKantereit, Tom Grennan та ще більш ніж 250 артистів, імена яких незабаром стануть відомі.  

Довідка: Atlas Weekend 2020 відбудеться на ВДНГ і триватиме з 7 по 12 липня. У 2019 році фестиваль відвідало більше ніж пів мільйона людей, а у лайнапі фестивалю були понад 250 артистів із 75 країн світу.

Parimatch
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.