Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 20 грудня 2019, 07:29
6757
2

Машина заглохла! Через незвичайну причину зірваний центральний матч УХЛ

Поєдинок між херсонським «Дніпром» і «Кременчуком» не відбувся

| Оновлено 20 грудня 2019, 07:29
6757
2
Машина заглохла! Через незвичайну причину зірваний центральний матч УХЛ
ХК Дніпро Херсон
Не відбувся центральний матч 21-го туру Української хокейної ліги між херсонським «Дніпром» і «Кременчуком». Причиною тому стала несправність заливальної машини на арені «Фаворит».
 
Спочатку проблеми виникли на вечірньому тренуванні гостей 18 грудня. Весь день перед грою апарат, що пам'ятає перший день роботи «Фаворит-арени», намагалися оживити. Необхідні запчастини були доставлені менш ніж за годину до гри, і було оголошено про зсув початку матчу на 19:45. Машина вийшла на лід і підготувала його для розминки команд.
 
У цей вечір повинні були відбутися кілька дебютів в складі господарів. По-перше, глядачі в справі побачили б нову першу трійку Матерухін – Плотніков – Каракулько, по-друге, у воротах «щук» зіграв би свій перший матч за херсонців Олександр Хомутов. На жаль, вдруге машина заглохла в середині майданчика.
 
До честі херсонців, господарі матчу до останнього намагалися виправити ситуацію, щоб гра все-таки відбулася, але в підсумку суддівська бригада і обидві сторони прийняли рішення про те, що матч 19 грудня не відбудеться, і було оголошено про перенесення гри. Очікувалося, що керівництво УХЛ розглядатиме це питання 20 грудня, але вже ввечері 19-го було вирішено, що згідно з пунктом 1.4 статті 13 Дисциплінарного регламенту Української хокейної ліги, команді «Дніпро» зараховано технічну поразку за незабезпечення клубом-господарем необхідних умов проведення матчу.
 
Спортивний директор Української хокейної ліги Олександр Побєдоносцев прокоментував ситуацію, що склалася: «На жаль, працівникам арени в Херсоні не вийшло справитися з технічними труднощами, які виникли сьогодні вдень. Представники «Дніпра» зробили все можливе, щоб усунути неполадки, але гра все-таки не відбудеться. З огляду на те, що «Кременчук» вже приїхав до Херсона, можливості для перенесення матчу у нас не було. Тому, виходячи з Дисциплінарного регламенту, «Дніпру» зараховано технічну поразку в цій грі. Дуже шкода, що глядачі не побачать настільки яскравий матч між лідерами – але попереду в нашому чемпіонаті ще багато відмінних поєдинків».
 
Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Valery Suprun
Очередной раз убедились на каком дне находиться ВЕСЬ наш спорт. Позорище.
Владимир Копяк
Это диверсии, однозначно...