Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 13 грудня 2019, 20:59
12696
36

Артем БЄСЄДІН: «На місці президента я б нас покарав»

Форвард київського «Динамо» поділився враженнями про виліт з Ліги Європи

| Оновлено 13 грудня 2019, 20:59
12696
36
Артем БЄСЄДІН: «На місці президента я б нас покарав»
ФК Динамо Київ. Артем Бєсєдін
Нападник київського «Динамо» Артем Бєсєдін підбив підсумки нічиєї з «Лугано» (1:1) і вильоту київської команди з Ліги Європи.
 
«Повністю впевнений, що те, що сталося сьогодні на полі, напевно, більшою мірою моя провина. Вважаю, повинен був забивати в першому таймі, була б зовсім інша гра. Просити вибачення або вибачатися нікому не треба, просто хочу сказати уболівальникам, що нам соромно не виходити з такої групи.Не забивати такі м'ячі — непробачно. Треба переглянути ставлення і розбиратися. Нападник «Динамо» повинен забивати такі м'ячі. Начебто і забивав, але тут не вийшло. М'яч не йшов у ворота. Грали, хотіли, бігли, не можу сказати, що не старалися. В цьому винні тільки ми і, зокрема, я.
 
Виходили на матч все налаштованими. Не було навіть найменшої думки, що сьогодні не пройдемо далі, що не виграємо. Навіть в голові такого не було. Напевно, це наслідок помилок. Ми після кожного матчу робимо висновки. Думаю, після таких матчів просто потрібен час, щоб відійти. Забути не вийде. При всій повазі до таких команд, як «Копенгаген», «Мальме» і «Лугано», але, коли «Динамо» грає в такій групі, ми повинні після трьох матчів набирати 9 очок і виходити. Це справжнісінький провал.
 
Нехай керівники клубу щось вирішують, як-то карають. Якби я був президентом, думаю, якось варто було б покарати. Вважаю, так не можна грати. Не кажу, що ми погано грали, кажу про результат, його немає. Це неприпустимо для «Динамо», — зазначив Бєсєдін.
Оцініть матеріал
(38)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ФОТО. Перес та Анчелотті привітали Луніна після шаленого матчу з Ман Сіті
Футбол | 18 квітня 2024, 18:25 2
ФОТО. Перес та Анчелотті привітали Луніна після шаленого матчу з Ман Сіті

Український воротар допоміг «Реалу» вийти у півфінал Ліги чемпіонів

Як це можливо? Воротар отримав дві жовті, але продовжив матч єврокубку
Футбол | 18 квітня 2024, 22:54 10
Як це можливо? Воротар отримав дві жовті, але продовжив матч єврокубку

Мартінес дістав арбітра своїми витівками, але виграв серію пенальті

Коментарі 36
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Эдуард Криулин
Нападающий, ты Беседин, никакой.Хоть пересматривай свое отношение, хоть разбирайся, но нет у тебя таланта забивающего форварда. С твоим трудолюбием тебе место в опорниках.
fedd1979
Прикол в тому, що вони вважають, що грають добре, просто забити не виходить... Скоти! Хай подивляться, як "Динамо" "Баварії" в 1/2 програвало. От тим десь не виходило забити, а від вашого маразму у вигляді тупої возні і пустих навісів враження не змінилося б, якби поліно таки заштовхало мяч у ворота
rugby1970
На месте "президента" - я бы разогнал вас, всю гнилую, бездарную шоблу и - застрелился, как "человек", опозоривший ЛЕГЕНДАРНЫЙ КЛУБ!
Miroslav Scherbina
наскільки ж вони тупі!! навіть після гри не розуміють причин своїх поразок. справа не у промаху Бєсєдіна. Справа у відсутності плана на гру, у відсутності малюнка гри, хаосі й екзальтованій емоційності через нерозуміння чому вони слабші за всіх інших, а ще у низькій кваліфікації, у пофігістичному ставленні до самовдосконалення. й багато іншого. там увесь клуб винен, а не окремий гравець.
kolezey-2
на месте президента я бы выгнал тебя на х@й
Maradona
Вони вже тролять безхребетного Сурка)
футфан
Говоряще дерево це Буратіно)))
karaim2011
На місці президента я б продав клуб.
Зробив суркіс з Динамо диру.
VVV
А я би Бєсєдіна не критикував сильно ..і за минулі матчі,і за цей..ну а що критикувати?ну брєвно брєвном,по м’ячу попасти не може,по воротах попасти не може,обіграти не може..але тим не менше,нікчемний байдужий беземоційний примітивний самозакоханий постійно поправляючий причоску рижий фізрук продовжує ставити оце непорозуміння в склад,випускаючи Соля на 81 хвилині.Бєсєдін - це посміховисько на полі,та він і сам це знає - ну але ставлять його в склад,тримають на полі - то шо ж поробиш. Загалом,склад Динамо - це цілком пристойні футболісти (є правда кілька винятків),хорошого рівня,які і Шахтарю мали б нав’язувати хоча б якусь боротьбу за чемпіонство,і групу оцю в ЛЄ без жодних проблем повинні були проходити.А те що ми бачимо на полі колгосп,хаос і анархію - це однозначно «заслуга» тренерського штабу.І як би там Демяненко не вигороджувати свого «брата» з динамівським серцем,я критикуючи легіонерів,всі зрячі уболівальники все прекрасно бачать. Десять через місяць після приходу Михайличенка хтось із футболістів Динамо(нажаль не згадаю хто) давав інтерв’ю в якому його спитали чи відрізняються тактичні заняття Хацкевича і михайличенка.відповідь мене просто вбила наповал - тактичні заняття раз і тиждень перед конкретним суперником...це все зо треба знати про кваліфікацію цього зброду,який сидить з відмороженим лицем на тренерській лаві під час матчів
lenares85
Беседин хорошый бы был поднападающий , столб который за мячи цепляется и думаю даже классный защитник так как головой играет хорошо , всмысле в ворота не попадет, но хладнокровия реализовать важный момент когда нужно нету.
Владимир Копяк
Почитал и понял окончательно - Беседин очень недалекий и слаборазвитый человек, с низким уровнем интелекта и образования, увы.... Только полный идиот сейчас не понимает, что на сегодня, Динамо не супер-клуб, а место отстоя ленивых и бездарных игроков, возомнивших себя гениями футбола. И не только игроки. Когда я смотрю на эту тренерскую скамейку, их спокойные лица без тени переживания, я понимаю, что им эта бодяга триста лет не нужна, им бы день пережить и ночь продержаться. и вся жизнь в борьбе - до обеда с голодом, после обеда - со сном... А когда-то были классными игроками. Но не каждому дано быть тренером...
karaim2011
Цілком і повністю вина за невдалі кадрові рішення на ньому.
PUTINHUILO
Самокритика-это хорошо.НО МАЛО.
Звичайно Я
на місці президента ,я б вас ,стадо баранів кривоногих,розігнав к єб...ній матері разом і з пастухом...
набрав на ваше місце дітей з інтернату,може з метра в пусті ворота хтось попаде,бо "майстри" не вміють......Й...б вашу мать,такий вечір спаскудили....думав дно це чеський "Яблонець",але виявляється дно ще нас чекає....
Ярослав Скориков
"Кабы я была царица, третья молвила девица, я б для батюшки-царя родила Беседина" и тогда бы его не было в Динамо, но чуда не случилось, и Динамо имеет центрфорварда, вернее центр-форвард имеет Динамо
Shchebet
Я бы ... на месте бы...
Ты бы лучше в футбол играл...
Олег Супрун
Да еб......ть вас надо во все щели мудаки
REALIST
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
УАФ– М а ф і я!
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
vadimak10
Так шо, дело в мягкотелости Президента клуба? Суркис - ау! Впарь им штрафу, если таков предусмотрен контрактами, по самые не хочу. Но вот что делать с защитой - проходным двором? Тут речь о штабе, во главе с Михайличенко. Почему, Шева, может организовать, с европейскими спецами, Попова и Миколенко? А Михо нет. Но к этим то защитникам, как раз, претензий и нет. Другие просто смотрят футбол, а не играют с нападающими. Даже Лугано это показал. Вспомните, как маялись на футбольном поле игроки Днепра, при физруке Бессонове? И как забегали потом, при Хуанде Рамосе, тем же составом, в ЛЕ. Кстати, если нужно сэкономить на тренере, ещё одно динамовское сердце. Не хуже Милевского.