Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 13 грудня 2019, 08:46
21603
10

Йожеф САБО: «Кому Динамо програло групу? Сором...»

Спеціаліст розчарований виступом киян у Лізі Європи

| Оновлено 13 грудня 2019, 08:46
21603
10
Йожеф САБО: «Кому Динамо програло групу? Сором...»
ТК Футбол. Йожеф Сабо
Колишній головний тренер збірної України Йожеф Сабо прокоментував виліт київського «Динамо» з Ліги Європи. В останньому матчі групового етапу кияни не змогли обіграти «Лугано» (1:1).
 
«Кияни провалилися. У «Динамо» немає команди. Є футболісти, але немає команди. Майстерність гравців на дуже низькому рівні. Так, вони тиснули суперника, закидали м'яч - і що далі? Абсолютно нічого. Я не побачив стилю гри «Динамо» - флангових проходів, забігань, передач на випередження. Все поставлено на дуже низькому рівні. Ось і вилетіли. Кому ми програли групу? Сором ...
 
Я не бачив тактики у киян у цій грі. Вони повинні були вивчити «Лугано». Це не сильна команда і ми повинні були їх обігрувати. На жаль, ми опустилися самі на рівень команди-середняка.
 
З «Динамо» пішли Ріанчо і Ребров. Вони вже тоді говорили, що в команді є чотири гравці, які не годяться і рости не будуть. Сьогодні це підтверджується. Є молодь, яка не росте. Потрібні зовсім інші футболісти і думати, що робити далі.
 
Взяти гравців, які не підійшли ряду клубів Європи ... Як фахівець, я бачу, що вони «нульові». Якщо ви перебудовуєте команду для молоді, то беріть гравців з молодіжних команд і готуйте колектив. Яка різниця, потрапите ви в шістку чи ні. Ви побудуєте команду! Зараз у киян немає команди. Вони не грають у футбол.
 
Ми всі переживаємо, що наша друга команда не потрапила в євровесну. «Олександрія» себе показала, а тут ми не можемо обіграти «Лугано», в якому немає відомих прізвищ», - сказав Сабо.
Оцініть матеріал
(67)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 10
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Serggio007
Не люблю цього говноспеціаліста, але у даному випадку він правий - команди немає, мислення на полі немає, тренера, немає. Стадо грає, як гімно по трубам - як понесло, так і летить..
Ukraine
Все по ділу!
Завжди цікаво читати думку аналітика.
name_footbol
В Динамо не будет никогда забугорных тренеров!
Там офшоры и откаты. Даже спонсора нет на футболках.
Не могут договорится!
AdvocatusDei
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
ares10
а прикиньте Суркіс звільнить Михайличенка і запросить Сабо.. по колу так тренерів команди.. А що в Сабо динаміське серце, уже давно не тренерує як і Михайличенко ідеальний варіант
gomenyuk2830
Ні сабіка не зачіпати це ж «ВІДОМИЙ» експерд це ж він зробив ВЕЛИКИЙ прогноз сказавши що Шахтар виграє і порадує вболівальників..... і що наш експерд знову обісрався.....
Евгений Семыкин
Сабо - специалист ))) Смешно...
Достали уже хвалить Александрию за проигрыши. Раз уж даже старый хрыч позиционирует их как ВТОРУЮ СИЛУ, то пускай пораскинет маразмом. Динамо испепелили... в след году на этом месте будет условная Александрия. В чём разница для очков Уефа ? Для распределения мест ?
Идиота кусок, когда он за бабки продал жопу и начал просто хейтить ДК это даже смотрелось более органично чем собственные "умозаключения"