Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Бельгія
| Оновлено 13 грудня 2019, 05:20
2110
2

ЯКОВЕНКО: «Олександрія дуже гідно грала і виступила в цьому євросезоні»

Спеціаліст подякував команді Шарана за виступ в єврокубках

| Оновлено 13 грудня 2019, 05:20
2110
2
ЯКОВЕНКО: «Олександрія дуже гідно грала і виступила в цьому євросезоні»
Футбол 1/2. Олександр Яковенко
Експерт телеканалів «Футбол 1/2» Олександр Яковенко прокоментував поразку «Олександрії» від бельгійського «Гента» (1:2) в заключному матчі групового раунду Ліги Європи.
 
«Олександрія дуже гідно грала і виступила в цьому євросезоні. Дай Бог, щоб у них були можливості в майбутньому себе показувати. Здорово було б, якби вони до цієї гри, до цього характеру і прагнення додали б в майбутньому результат. Зараз у них є останнє місце в групі, але за них не соромно. Це не той випадок, коли команда повністю провалила єврокубкову кампанію. Це було їх дебютний виступ і вони гідно зіграли, взяли очки у фаворитів групи, які були сильнішими на папері. Хочеться їх привітати та сказати «дякую» за емоції.
 
Ми завжди говоримо, що це перший єврокубковий досвід для Олександрії, але команда складається з футболістів. У них є Гречишкін і ще 1-2 футболісти, які грали в Лізі Європи. Якби вони посилилися, мали більше досвідчених футболістів, ніхто б не говорив про дебютний сезон», - сказав Яковенко.
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Вихід Шахтаря в основу ЛЧ – під запитанням. Боруссія Д може все зіпсувати
Футбол | 08 травня 2024, 06:45 43
Вихід Шахтаря в основу ЛЧ – під запитанням. Боруссія Д може все зіпсувати

У випадку тріумфу Боруссії Д місце володаря трофея виявиться зайнятим

Де дивитись онлайн бій Василь Ломаченко – Джордж Камбосос
Бокс | 08 травня 2024, 03:10 0
Де дивитись онлайн бій Василь Ломаченко – Джордж Камбосос

12 травня в австралійському Перті пройде поєдинок за титули IBF та IBO

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Krivbass1979
Достойно????вы че гоните))))какое место заняла команда в группе????блин посмотрите на команды которые дебютируют в еврокубках с других стран.пример был чемпион Англии Лестер.ни одной звезды в команде и какой результат у них в дебюте ЛЧ.и сейчас Лестер второй.Лейпциг в Германии что творит,Аталанта.помоему нашему Чемпионату просто уже полный пи......,вот от этого и очень низкий уровень команд.Шахта вообще опозорилась до встречи с Аталантой.кто мешал обыграть Загреб дважды.все интригу скинули на последний матч и получили то что заслужили.и пусть теперь только себя обвеняют,а не судью,не давши красную игроку Аталанты.сборная держится на игроках играющих в Европе.но на Евро 100% опозоримся опять.потому что мы не умеем настраиватся на ответственные игры.а на Евро любая игра ответственная.победа над Португалией,это случайность.да и в принципе поражение нам ничего не испортило,выходит игра была не ответственная,вот и сыграли хорошо.на Евро все по другому будет.
Саша Зардунов
Очень достойно