Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Бельгія
| Оновлено 09 листопада 2020, 03:14
3481
1

Гент - Олександрія. Прогноз і анонс на матч Ліги Європи

«Олександрія» завершує виступи в нинішньому сезоні Ліги Європи

| Оновлено 09 листопада 2020, 03:14
3481
1
Гент - Олександрія. Прогноз і анонс на матч Ліги Європи
fco.com.ua

Свій перший в історії груповий етап Ліги Європи «Олександрія» буде завершувати виїзним матчем проти ще однієї команди, що не чужа для кожного українського любителя футболу - бельгійського «Гента», за який виступають Ігор Пластун, Роман Безус та Роман Яремчук.

«Гент» достроково забезпечив собі вихід до плей-оф Ліги Європи, проте продовжує заочну боротьбу з «Вольфсбургом» за перше місце в групі, зайняти яке дуже важливо з точки зору жеребу 1/16 фіналу.

Що стосується «Олександрії», то команда Володимира Шарана шанси на вихід до плей-оф втратила в попередньому турі, програвши вдома «Вольфсбургу».

Три очки «Олександрії» в дебютному розіграші Ліги Європи - вже дуже гідний результат, який багато хто вважає навіть перевиконанням плану. Проте, підопічним Шарана в будь-якому випадку захочеться голосно грюкнути дверима на прощання, тим більше, що невідомо, коли команда в наступний раз зіграє в групі Ліги Європи.

У чемпіонаті Бельгії «Гент» після нічиї з «Сент-Етьєном» здобув дві перемоги в двох матчах, які дозволили команді Єсса Торупа вийти на друге місце в турнірній таблиці. Правда, без ложки дьогтю не обійшлося: «Гент» програв «Шарлеруа» та вилетів з Кубка Бельгії.

У «Олександрії» на внутрішній арені також не все гладко. Після поразки від «Вольфсбурга» команда програла прямому конкуренту «Десні» і опустилася на п'яте місце в турнірній таблиці. Схоже, команду Володимира Шарана чекає довга і важка боротьба за місце в Лізі Європи в наступному сезоні.

Беззаперечним фаворитом майбутнього матчу вважається «Гент». Коефіцієнт на перемогу господарів - 1,29, на «Олександрію» - 14,00. Імовірність нічиї - 5,70.

12 грудня, четвер

Гент – Олександрія
Гент. Ghelamco Arena. Початок матчу - в 22:00
ТБ-трансляція на телеканалі Футбол 1
Прогноз Sport.ua — 1:1
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
yuriy_kent
Вперед, мужики. Нужно громко хлопнуть дверью. И очки в копилку ой как нужны.