Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 11 грудня 2019, 06:18
3931
0

ВАЛЬВЕРДЕ: «У Переса є гольове чуття, Фаті – природжений бомбардир»

«Інтер» не скористався своїм шансом, поступившись молодому складу «Барси»

| Оновлено 11 грудня 2019, 06:18
3931
0
ВАЛЬВЕРДЕ: «У Переса є гольове чуття, Фаті – природжений бомбардир»
УЄФА. Ернесто Вальверде
Головний тренер «Барселони» Ернесто Вальверде прокоментував гостьовий поєдинок 6-го туру Ліги чемпіонів проти італійського «Інтера» (2:1):
 
«У нас багато емоцій, адже це був дійсно сильний суперник. Ми грали на перемогу, і мої підопічні, багато з яких в тій чи іншій мірі вперше грали на такому рівні, продемонстрували свою здатність конкурувати в цьому турнірі.
 
Ми відчуваємо себе зобов'язаними виграти цей турнір. Ми хочемо перемагати в кожному матчі, саме цього ми домоглися і тут. У Карлеса Переса є гольове чуття, Фаті – теж природжений бомбардир. Хоча у нього були невеликі больові відчуття, ми хотіли дати йому трохи ігрового часу. Ми дуже раді, що хлопець з «Барси» став наймолодшим бомбардиром в цьому турнірі».
 
Нападаючий «Барселони» Карлес Перес:
 
«У Фаті неймовірний талант. Думаю, ми з ним – приклади для дітей в нашій академії. Барса довіряє своїй молоді. Якщо ти досить хороший, то досягнеш успіху тут. Нам було важко увійти в гру, але після нашого першого гола, на мій погляд, ми все контролювали. Я був дуже радий дебютувати в Лізі чемпіонів, а забити на цьому легендарному стадіоні – просто мрія».
 
Півзахисник «Барселони» Ансу Фаті:
 
«Я обігрався з Луїсом Суаресом і забив – стадіон в цей момент просто затих. Я суперщасливий! Це просто мрія. Здається, все відбувається так швидко. Мені просто потрібно використовувати кожну надану можливість. Але тут ти озираєшся і думаєш: що мені вдалося зробити?»
 
Головний тренер «Інтер» Антоніо Конте:
 
«У нас були шанси виграти, ми створювали моменти, але зазнавали труднощів з їх реалізацією. У мене немає претензій, так як мої гравці віддали всі свої сили. Нам просто не вистачило голу. Замість того, щоб забити, ми пропустили в кінці, і це нас дійсно вбило. Думаю, ми заслуговували більшого в цій групі. Тим не менш, це все цінний досвід. Ми дуже хотіли вийти з групи, тому зараз всі розчаровані. Але я сказав їм, що ми повинні знову підняти голову.
 
Бачити гол Ансу Фаті було дуже боляче. Це гол нас всіх просто вбив. Ми тиснули, створювали шанси, щоб вийти вперед. Мені дуже прикро за вболівальників на «Сан-Сіро», які гнали нас вперед від початку і до кінця, створивши прекрасну атмосферу. Все це повинно було закінчитися інакше».
 
Захисник «Інтера» Стефан де Врей:
 
«Нам сумно, але ми ні про що не шкодуємо, бо зробили все можливе. Зараз немає сенсу озиратися назад. Ми повинні зосередитися на майбутньому і матчах, які у нас попереду. Труднощі повинні зробити нас сильнішими, але поки що ця рана надто свіжа».
 
Воротар «Інтера» Самір Ханданович:
 
«Нам не вдалося забити у другому таймі, хоча шанси були. Ми знали, що «Барселона» дуже небезпечна на контратаках. Ми зробили все, що могли. Ця поразка, через яку дуже боляче, але сезон на цьому не закінчується».
 
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

44 матчі. Баєр встановив неймовірний рекорд топ-5 чемпіонатів
Футбол | 19 квітня 2024, 00:20 2
44 матчі. Баєр встановив неймовірний рекорд топ-5 чемпіонатів

Команда Хабі Алонсо знову врятувалася на останніх хвилинах

Відомо, хто підказав Луніну залишитися на місці перед ударом Бернарду
Футбол | 18 квітня 2024, 12:44 1
Відомо, хто підказав Луніну залишитися на місці перед ударом Бернарду

Тренер воротарів «Реала» вважав, що не стрибати варто лише в одному випадку з трьох можливих

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.