Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 10 грудня 2019, 11:26
6121
2

БК Дніпро просить не називати Коломойського вболівальником клубу

Клуб з Дніпра заперечує, що їх президент погрожував і залякував суддю

| Оновлено 10 грудня 2019, 11:26
6121
2
БК Дніпро просить не називати Коломойського вболівальником клубу
БК Дніпро
Отримав розвиток гучний скандал, який стався 1 грудня в Дніпрі під час баскетбольного матчу Суперліги між місцевим БК «Дніпро» і столичним «Київ-Баскет» (75:78).
 
Після того як дніпровська команда, за яку грає син олігарха Ігоря Коломойського Григорій, почала відставати за очками, бізнесмен виступив з погрозами на адресу судді. Крім того, як випливає з рапорту арбітра Андрія Бабика, суддю ображали президент БК «Дніпро» Валерій Кондратьєв і віце-президент клубу Валерій Гуляєв.
 
БК «Дніпро» направив відповідь на запит Департаменту організації та проведення змагань Федерації баскетболу України. У листі, який підписав директор клубу з Дніпра Юрій Продан, стверджується, що Кондратьєв не погрожував і не залякував суддю.
 
Також в офіційному листі клуб попросив не називати олігарха Ігоря Коломойського, чий син Григорій грає за цей клуб, вболівальником їх команди.
 
Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Сергей Руденко
Действительно, он всего лишь сидит рядом с Кондратьевым (президент Днепра) на каждом матче и примеряет на себе атрибутику мертвого ФК Днепр
А самое забавное - это принципиальность днепровских фанов, которые видя этого гниду в зале, не спросят у него за Кривбасс, Днепр и так далее по списку. При том, что на матчи БК ходят очень много людей с ФК (ультрас)
svetikrm
олигарха ещё так никто не оскорблял (глядач )