Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 10 грудня 2019, 11:22
14221
11

Гучний скандал. Коломойський нецензурно ображав рефері матчу БК Дніпро

Старший суддя Андрій Бабік відправив у ФБУ докладний рапорт

| Оновлено 10 грудня 2019, 11:22
14221
11
Гучний скандал. Коломойський нецензурно ображав рефері матчу БК Дніпро
БК Дніпро
Гучний скандал стався 1 грудня в Дніпрі під час баскетбольного матчу Суперліги між місцевим БК «Дніпро» і столичним «Київ-Баскет» (75:78). Після того як дніпровська команда, за яку грає син олігарха Ігоря Коломойського Григорій, почала поступатися за очками, бізнесмен виступив з погрозами на адресу судді.
 
Після закінчення другої чверті гри до старшого судді матчу Андрія Бабика, згідно з його звітом, опублікованим Федерацією баскетболу України, по дорозі в суддівську кімнату підійшли три людини з нецензурними погрозами: олігарх Ігор Коломойський, президент БК «Дніпро» Валерій Кондратьєв і віце-президент клубу Валерій Гуляєв.
 
Виходячи з доповідної записки Бабика, спрямованої директору ЧУ з баскетболу Ларисі Шабанової, спочатку до арбітра підійшов Валерій Кондратьєв з погрозами про те, що суддя «більше ніколи не приїде» в Дніпро: «Ти, чорт, сьогодні ти звідси не виїдеш. Ти що, дух втратив, в Дніпро більше ніколи не приїдеш. Я тобі, [образа], влаштую. Тобі [нецензурно] буде. Ти що твориш, [образа]?»
 
Після цього до погроз приєднався бізнесмен Ігор Коломойський: «Ти, [образа], ти що твориш, [нецензурно]? Тобі [образа], [нецензурно], буде – ти зрозумів мене?»
 
Потім наводяться слова віце-президент клубу Валерія Гуляєва, який зустрів арбітра в технічному коридорі: «Ти дограєшся, [образа], що тебе знайдемо всюди – і тобі буде [нецензурно]. Ми тебе знайдемо і [образа] ».
 
За словами судді Андрія Бабика, свідками погроз з боку Кондратьєва, Коломойського і Гуляєва були два його колеги-арбітри. Весь цей час «охорона перебувала в стороні», пише в рапорті Бабик.
 
Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 11
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Александр Купцов
И главное, что за это, этим чертям, х..йлам и прочим, тем чем они его обзывали, не будет. Выгнать опять игорюню из страны, дышать станет легче.
Ruud
интересно, а если бы такой случай произошел в Испании, Италии? какая бы была реакция и наказание за подобное?????
svetikrm
и что никаких санкций клубу не будет за оскорбление и угрозу арбитру?
ВВВ
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Vbolivalnyk-Peter
Розмова наразі ні про що!!! Бєня на даний момент у нас в державі бог і цар! І робити буде все, що йому заманеться безкарно!