Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 09 грудня 2019, 14:55
4331
1

МЕТРЕВЕЛІ: «Модель гри Аталанти дозволяє Шахтарю розбити її в пух і прах»

Спеціаліст – про вирішальний матч «гірників» у груповому раунді Ліги чемпіонів

| Оновлено 09 грудня 2019, 14:55
4331
1
МЕТРЕВЕЛІ: «Модель гри Аталанти дозволяє Шахтарю розбити її в пух і прах»
Футбол 1/2. Михайло Метревелі
Експерт програми «Великий футбол» Михайло Метревелі поділився очікуваннями від матчу заключного туру групового раунду Ліги чемпіонів між донецьким «Шахтарем» і італійською «Аталантою».
 
«Шахтар був в такій же ситуації після матчу Манчестер Сіті - Челсі. Звичайно, поразка від Манчестер Юнайтед позначиться на грі Сіті проти Динамо Загреб. Ман Сіті буде пригнічений результатом з Манчестер Юнайтед, тут важко сказати, в якому вони будуть емоційному стані. З тезою, що матч проти Аталанти буде матчем року для Шахтаря, я не згоден. Матчем року була якраз гра в Манчестері, де Шахтар взяв своє очко і довів свої амбіції. Я вважаю, що це був найважливіший етап в розвитку Шахтаря в найближчі роки. Саме ця гра показала, як буде розвиватися Шахтар і як буде модернізуватися його гра.
 
Для Шахтаря не представляє великих проблем обіграти Аталанту в Харкові. У першому матчі з Аталантою ми сперечалися, чи буде складно. Але модель гри Аталанти дозволяє Шахтарю розбити її в пух і прах. Якщо Шахтар не допустить катастрофічних помилок, то результат у мене не викликає сумнівів. Тут Гасперіні повинен подумати про те, як зробити так, щоб не отримати 2-3 голи в грі з Шахтарем», - сказав Метревелі.
 
Матч «Шахтар» – «Аталанта» відбудеться в середу, 11 грудня, в Харкові. Початок о 19:55 за Києвом.
 
Оцініть матеріал
(16)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Олександр Фурманов
"Великий знаток" Метревели...Через два два увидим что за пух и прах получится. Забыл "великий знаток", что в "Шахтёре" нет защиты вообще никакой.Это не "Ворсклу" гонять и не ФК "Львов". В "Великом футболе" только Леоненко понимает что говорит,а Шевчук ("... Алло! Чистый гол!...) лишь пытается из себя что-то корчить. В среду к 22-00 всё будет понятно,тогда и продолжим.