Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 09 грудня 2019, 02:15
4264
5

Маріуполь і ФК Львів поділили очки в матчі з двома вилученнями

Команди Бабича і Мелікяна настільки захопилися боротьбою, що забули про ворота

| Оновлено 09 грудня 2019, 02:15
4264
5
Маріуполь і ФК Львів поділили очки в матчі з двома вилученнями
ФК Маріуполь

«Маріуполь», який веде запеклу боротьбу за шосту позицію в турнірній таблиці, до чергового туру національної першості підійшов з триматчевою безвиграшною серією. Втім, нічия з донецьким «Шахтарем» для азовців, безсумнівно, рівноцінна перемозі. «Львів» з кінця серпня зумів здобути лише одну перемогу і опинився серед аутсайдерів чемпіонату. Обидва суперники не обійшлися без кадрових втрат на очне протистояння. Дискваліфікації не дозволили взяти участь в матчі захисникам Даві («Маріуполь») та Приймаку («Львів). Крім того, знову потрапив у лазарет габаритний форвард азовців Руслан Фомін.

Команди почали зустріч в невисокому темпі, дбайливо ставлячись до контролю м'яча. Дещо несподівано господарі поля віддали територію суперникам, які візуально атакували трохи більше. Саме львів'яни першими загострили гру біля воріт «Маріуполя». Богунов з центру штрафного майданчика не зумів замкнути простріл Шини, а потім Сабіно бив під поперечину, і Гальчук зіграв надійно. А в другому гольовому епізоді біля воріт «Маріуполя» азовцям відверто посміхнулася Фортуна. Татарков навісив зі штрафного з правого флангу, і Ренан направив м'яч в каркас воріт.

Ближче до кінця тайму львів'яни заволоділи перевагою. Знову довелося попрацювати Гальчуку, який у стрибку відбивав м'яч після удару Татаркова. У маріупольців виникали великі труднощі зі створенням небезпечних ситуацій біля воріт Сарнавського. Нечасті підходи до штрафного львів'ян завершувалися без ударів, і голкіпер гостей у першому таймі залишався практично без роботи. Тільки на компенсованій до першого тайму хвилині довелося згадати про Сарнавського, який вступив в гру після несильного удару Вакули. Перед перервою такі дії підопічних Олександра Бабича удостоїлися несхвального свисту уболівальників, які зібралися на трибунах.

Шанс перевернути хід гри азовцям представився на початку другої половини зустрічі. Братков грубо зіграв проти Вакули, який тікав у контратаку, і арбітр показав пряму червону картку порушнику. Але малюнок матчу особливо не змінився. «Леви», котрі залишилися в меншості, не стали притискатися до свого штрафного, а продовжили гнути свою лінію. «Розкрити» гру могло взяття воріт однієї з команд, але відсутність гольових можливостей не обнадіювала на такий розвиток подій.

Так нічого і не створивши в атаці, маріупольці втратили свою чисельну перевагу. Танковський, який тільки після перерви з'явився на полі, в штрафному «Львова» грубо зіграв проти Люльки, наступивши на ногу захиснику. Арбітр не церемонився і зрівняв склади.

У настільки мізерному на гострі моменти матчі маріупольці таки могли вирвати перемогу, коли на останніх хвилинах Сарнавський в стрибку перевів м'яч на кутовий після удару Кірюханцева. Небезпечно було і після прострілу зі штрафного з правого флангу атаки азовців. Але в підсумку, протистояння в Маріуполі завершилося з цілком логічними нулями на табло.

В останньому перед зимовою паузою турі «Маріуполь» чекає зустріч в Києві з прямим конкурентом, донецьким «Олімпіком», а «Львів» прийматиме «Колос», футболісти якого отримали заряд позитивних емоцій після першої розгромної перемоги в УПЛ.

Українська Прем’єр ліга17-й тур.

Маріуполь – ФК Львів – 0:0

 Тищенко, 66, Вакула, 89 – Шина, 19, Алваро, 62, Пернамбуко, 86

 Танковський, 64 – Братков, 48

Маріуполь: Гальчук – Яворський, Биков, Чоботенко (Топалов, 50) – Тищенко, Горбунов, Петерман (Танковський, 46), Мишньов, Кірюханцев – Вакула, Чурко (Кащук, 77).

ФК Львів: Сарнавський  Татарков, Братков, Гончар, Люлька – Борзенко  Богунов (Квасний, 90+2), Сабіно, Алваро (Пернамбуко, 72), Шина – Ренан (Велвес, 68).

Арбітр: Сергій Бойко (Білгород-Дністровський)

Стадіон: ім. В. С. Бойка (Маріуполь)

Удари (у площину): 7 (4) – 8 (5)
Кутові: 1 – 5

МАРІУПОЛЬ-ФК ЛЬВІВ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Температура: 1°C

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
MaxUa
Так, Мариуполь теперь на 1 очко отстает от Колоса, который дальше играет во Львове, а Мариуполь едет к Олимпику, у которого на 1 очко меньше. А Мариуполь на выезде в этом сезоне выигрывал только 1 раз у Львова.
Сегодняшняя ничья как-то совсем запутала все расклады. Разве что Днепр-1 можно не учитывать, т.к. ему непременно нужно выигрывать у Александрии.
Ростик Карпа
Непогана гра Львова, видно почерк нового тренера, за зиму ще трішки підсилитись гравцями які вміють забивати і можна пробувати підніматися вище цього дна
Eclipse
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил