Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

WBA
| Оновлено 08 грудня 2019, 12:28
40890
9

Енді Руїс – Ентоні Джошуа. Прогноз і анонс на бій

Джошуа спробує 7 грудня у Ер-Ріяді повернути собі втрачені пояси

| Оновлено 08 грудня 2019, 12:28
40890
9
Енді Руїс – Ентоні Джошуа. Прогноз і анонс на бій
BoxingScene
7 грудня в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія) відбудеться довгоочікуваний другий бій між американцем мексиканського походження Енді Руїсом (33–1, 22 КО) і британцем Ентоні Джошуа (22–1, 21 КО). На кону в бою-реванші стоятимуть чотири пояси чемпіона світу за версіями WBA, WBO, IBF і IBO, які в першому поєдинку 1 червня 2019 року Руїс сенсаційно відібрав у Джошуа.
 
Перший бій
 
1 червня Ентоні повинен був вийти на ринг проти американця Джаррелла Міллера, але той здав позитивний допінг-тест, і менеджерам Джошуа довелося шукати нового суперника. І тоді на горизонті з'явився Енді Руїс. Він погодився вийти на бій на короткому повідомленні. Шанси мексиканця розцінювалися вкрай невисоко, але він сенсаційно переміг чемпіона достроково, в 7-му раунді. Невиразно виглядав Ентоні, кілька разів побував у нокдауні і зазнав першої поразки у своїй кар'єрі.
 

У контрактах був прописаний пункт про обов'язковий бій-реванш, і Джошуа активував таку можливість. Інтерес до проведення проявила Саудівська Аравія, і промоутеру Едді Хірну вдалося домовитися з місцевими організаторами. В Ер-Ріяді споруджена спеціальна арена для цього вечору боксу.
 
Що стосується гонорарів боксерів за повторний бій, то Ентоні Джошуа отримає аж $85 млн, а Енді Руїс з чотирма чемпіонськими поясами може розраховувати лише на $13 млн. Немає в світі справедливості, так.
 
Бекграунд
 
Днями була оприлюднена інформація, що Ентоні Джошуа знову побував у нокауті на тренуванні, коли готувався до поєдинку з Енді Руїсом, І перед першим боєм 1 червня ходили чутки, що Джошуа сильно постраждав при обміні ударами зі спаринг-партнером. Тоді виявилося, що винен спаринг-партнер, Джої Давейко. На цей раз повідомляється, що Джошуа знову потрапив в неприємну ситуацію і перед реваншем з Руїсом. Ім'я суперника, хто завдав шкоди Джошуа, в пресу не потрапило. Спаринг-партнерами Ентоні були: Албон Первізай, Том Літтл, Дерек Чісора, Ендрю Табіті і Тімоті Мотен. Будь-хто з них може бути відповідальним за інцидент. Втім, ця інформація ризикує так і залишитися чутками.
 
29-річний мексиканець Енді Руїс проживає в США і отримав американське громадянство. Своїм зовнішнім виглядом він не справляє враження топового бійця. На церемоніях кремезний претендент на пояс часто намагається втягнути живіт, щоб не бути об'єктом насмішок. Правда, результати на рингу демонструє гідні – 33 перемоги і лише одна поразка, від новозеландця Джозефа Паркера в кінці 2016 року. Руїс вийде на ринг в третій раз в 2019 році. До першого бою з Джошуа, в квітні 2019 року, мексиканець побив в 5-му раунді українця Олександра Дмитренка, який змінив у 2010 році громадянство з українського на німецьке.
 
29-річний уродженець Вотфорда Ентоні Джошуа до першого їх бою мав ідеальний боксерський рекорд. З 22 його суперників тільки той самий Джозеф Паркер дожив до підрахунку суддівських записок. Сумно згадувати поєдинок Джошуа проти Володимира Кличка в квітні 2017 року, один з кращий боїв в профі-боксі за останні роки. Здавалося, що лише «скальпа» Вайлдера не вистачало британцеві, щоб стати абсолютним королем дивізіону. Але тепер несподівано довелося цілих півроку думати лише про повернення втрачених поясів.
 

Цитати перед боєм
 
Ентоні Джошуа: «Цікаво опинитися на цій стороні поля. У 16-му бою в профі я бився за титул чемпіона світу, потім був ще один чемпіонський поєдинок з Володимиром Кличком, потім Паркер. Зараз я знову є претендентом на титул, це мій четвертий титульний шанс за короткий проміжок часу. Я звик перебувати в цій позиції. Я вважаю Енді Руїса серйозним супертяжем, він розуміє, що всім доводиться мати справу з викликами і настроєм. Всі слова бійців про настрої претендентів відповідають дійсності. Я говорив про це, коли титули перебували навколо моєї талії. Тепер я кажу про свої виклики і настрої. Я повертаюся до свого 16-го поєдинку, зосереджений на цілі і відданий їй.
 
Головне полягає в тому, хто більше мудро розпоряджається своїм часом. Далеко від яскравих вогнів після моєї поразки у мене з'явився час гарненько подумати, і саме це я і зробив. Зміни, які я вніс, доставлять Руїсу великі неприємності в реванші. Всі говорять щодо змін та іншого, але ми, бійці, несемо в собі іскру. Тому коректніше буде сказати, що я зараз переналаштований. Це марафон, що не спринт, і я переможу. Найважливіше в тому, щоб все було під контролем. Я знаю, наскільки я хороший. Я присвятив своє життя боксу, так що не потрібно дивуватися, коли я виграю. Це все що у мене є. Я знаю, що здатний зробити це, але я повинен встигнути це зробити за 36 хвилин.
 
Так, я хочу доторкнутися до поясів, чому б і ні. Вони важкі. Саме тому я дав Руїсу потримати їх в минулий раз. Однак поясів не було поруч зі мною близько шести місяців. Безумовно, я бажаю взяти їх в руки, щоб побачити, чим заволодію після бою. Я потисну Руїсу руку, нам в будь-якому випадку потрібно буде битися. Це спорт. Але як тільки прозвучить стартовий гонг, я знесу Руїсу голову».
 
Енді Руїс: «Ми дійсно дуже важко тренувалися до цього моменту, прямо як до того бою 1 червня. Я втілив свої мрії в реальність. Я створив історію. Я думаю, що найважливіша річ – це залишитися чемпіоном і створити вже нову історію тут в Саудівській Аравії 7 грудня. Я не хочу дозволити цим прекрасним поясам втікти від мене. Вся наполеглива праця та відданість справі. Згадайте, я ж займаюся цим з шести років. Немає жодного розкладу, при якому я віддам ці пояси. Я збираюся зробити все, що в моїх силах, щоб здобути перемогу 7 грудня.
 
Перед першим боєм у мене було максимум 1,5 місяці на підготовку. Цього разу я міг готуватися протягом трьох місяців. Я серйозно ставлюся до всіх бійців, тим більше до Ентоні Джошуа. Я знаю, що він покаже свій кращий виступ. Я розумію, що Джошуа забажає обстрілювати мене з дистанції. Моя робота полягає в тому, щоб зробити те, що ми запланували. Ми готові до всього, що він запропонує. На все є причини. Ніхто не говорить, що буде просто. Я знаю, що буде складно, я зіткнуся з перешкодами».
 
Дуель поглядів
 

Прогноз на бій
 
Експерти дають численні прогнози на бій. Тайсон Ф'юрі вважає, що «ця маленька жирна свиня знову знищить Джошуа». Також на Руїса робить ставку і чемпіон світу за версією WBC Деонтей Вайлдер.
 
Друга поразка може стати для Джошуа вкрай неприємною і надовго позбавить його шансу повернути собі пояси. Як бачиться, британець повинен зробити правильні висновки з першого фіаско і докласти всіх зусиль, щоб бій пішов за його сценарієм. На цей раз про недооцінку суперника не йтиметься. Ефект несподіванки, який позначився на користь Руїса на початку червня, тепер не буде працювати. Джошуа просто зобов'язаний заради своїх шанувальників розкласти суперника і довести, що та червнева невдача була випадковістю, всього лише таким собі неприємним поєднанням зірок. Поставимо на дострокову перемогу Джошуа в середині 12-раундової дистанції.
 
Рекомендована ставка – дострокова перемога Ентоні Джошуа
 
В андеркарді пройде кілька цікавих боїв. Росіянин Александр Повєткін (35–2, 24 KO) проведе поєдинок проти американця Майкла Хантера (18–1, 12 KO). Непереможений хорват Філіп Хрговіч (9–0, 7 KO) вийде на ринг проти Еріка Моліни з США (27–5, 19 KO). Також в 10-раундовому бою зійдуться відомі бійці, британець Ділліан Вайт (26–1,18 KO) і поляк Маріуш Вах (35–5, 19 KO).
 
Файткард вечора боксу в Саудівській Аравії
 
Енді Руїс (США, 33–1) – Ентоні Джошуа (Великобританія, 22–1)
Александр Повєткін (Росія, 35–2) – Майкл Хантер (США, 18–1)
Філіп Хрговіч (Хорватія, 9–0) – Ерік Моліна (США, 27–5)
Ділліан Вайт (Великобританія, 26–1) – Маріуш Вах (Польща, 35–5)
Магомедрасул Меджидов (Азербайджан, 1–0) – Том Літтл (Великобританія, 10–7)
Іван Прайс (Великобританія, 1–0) – Сведі Мохамед (Танзанія, 12–6–2)
Дієго Пачеко (США, 7–0) – Селемані Саїді (Танзанія, 20–15–5)

Опитування

Голосів 451
Як, на вашу думку, завершиться бій-реванш між Енді Руїсом і Ентоні Джошуа (7 грудня 2019 року, Саудівська Аравія)?

Достроковою перемогою Ентоні Джошуа

237 голосів 52.55 %

Достроковою перемогою Енді Руїса

104 голоса 23.06 %

Перемогою Ентоні Джошуа за очками

79 голосів 17.52 %

Перемогою Енді Руїса за очками

31 голос 6.87 %

В опитуваннях можуть брати участь тільки зареєстровані користувачі.
Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Тренер Нганну назвав головну помилку Ф'юрі в поєдинку проти Франсіса
Бокс | 23 квітня 2024, 19:17 1
Тренер Нганну назвав головну помилку Ф'юрі в поєдинку проти Франсіса

Олександр Захожий вважає, що Тайсон не мав починати гратися з опонентом

ЧС з хокею. Календар збірної України
Хокей | 25 квітня 2024, 10:00 6
ЧС з хокею. Календар збірної України

Чергова спроба збірної України повернутися до другого дивізіону

Коментарі 9
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
dikcher
Такое чувство, что Кличко хоть и проиграл, но "пробил" Джошуа. До боя с Володей он не боялся ударов. А после Кличко, Джошуа после пропущенного удара впадает чуть ли не в панику. Жаль, что Володя его не дожал в том бою, он вполне мог это сделать, но просчитался с Виталей напару. И такое чувство, что в том бою Джошуа прыгнул выше своей головы.
BERNARDOS
Ентоні Джошуа отримає аж $85 млн, а Енді Руїс з чотирма чемпіонськими поясами може розраховувати лише на $13 млн
-------------------------
Что ж, пожелаю удачи Руису, дабы восстановить справедливость хотя бы отчасти.
john2222
Осталось 2 дня)))
Женя Матийчук
надеюсь человек - сникерс снова удосрочит допинг мэна.
George Abuladze
Хотелось бы увидеть зарубу на ринге, и ползающего на коленях качка
DKFC
Подскажите, это ночь с 6го на 7е или с 7го на 8е ?