Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 04 грудня 2019, 12:22
93376
7

Тайсон Ф'ЮРІ: «Ця маленька жирна свиня знову знищить Джошуа»

Реванш Енді Руїса з Ентоні Джошуа відбудеться 7 грудня в Саудівській Аравії

| Оновлено 04 грудня 2019, 12:22
93376
7
Тайсон Ф'ЮРІ: «Ця маленька жирна свиня знову знищить Джошуа»
Matchroom Boxing. Енді Руїс
Британець Тайсон Ф'юрі, екс-чемпіон світу в суперважкій вазі, видав свій прогноз на бій-реванш американця Енді Руїса проти Ентоні Джошуа, який відбудеться 7 грудня в Саудівській Аравії.
 
«Я думаю, що реванш буде схожим на перший бій. Я знаю, що вони обидва схудли, у них було більше часу на підготовку, і вони дещо змінили в команді і в тренувальному таборі. У них будуть різні плани гри і різні підходи, але Майк Тайсон сказав (і це дуже вірно): «У кожного є план, поки його не вдарили по обличчю». Є три правила в боксі: тренуйся, їж добре та відпочивай! Для суперважковаговиків більше ніяких правил немає. Якщо почати впроваджувати всі ці різні технології в свою гру, на 1% покращувати тут і там – то це все нісенітниця.
 
Енді Руїс – це відмінний приклад. Ця маленька жирна свиня вийшла на короткому повідомленні за три тижні до бою. Він знищив всі пончики в Каліфорнії, а потім відправився до людини, яка пройшла 12-тижневий тренувальний збір з допомогою кращих вчених Британії. У Джошуа були сучасні монітори серця, всі кроссфіт-машини, він робив все абсолютно правильно, у нього було найкраще харчування і найкраща дієта, які тільки можна отримати.
 
Але маленький товстий хлопець прийшов і знищив його за сім раундів! Тепер всі ці вчені дивляться на мене і кажуть: «Ось це краще, ось як ти повинен це робити». Але вони не можуть зрозуміти. Це бій один на один, і все може трапитися. Коли мій дієтолог каже: «Ми хочемо, щоб ти з'їв те чи інше», я відповідаю: «Ні, у мене буде шоколадка «Марс», шоколадне печиво і чашка кави з десятьма цукрами». Тому що це не змінить мою гру, тому що я у суперважкій вазі. Якщо у вас є що сказати з цього приводу, йдіть та подивіться бій Енді Руїса проти Ентоні Джошуа».
 
Оцініть матеріал
(336)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Джерело: Лунін відхилив пропозицію Реала і може перейти в гранд АПЛ
Футбол | 23 квітня 2024, 22:36 22
Джерело: Лунін відхилив пропозицію Реала і може перейти в гранд АПЛ

Український воротар влітку може перейти в «Манчестер Юнайтед»

Манчестер Сіті планує купити гравця Реала і віддати його в оренду Жироні
Футбол | 23 квітня 2024, 21:42 2
Манчестер Сіті планує купити гравця Реала і віддати його в оренду Жироні

Рауль Асенсіо може стати одноклубником Артема Довбика і Віктора Циганкова

Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
bzzzzz
Все сказал в точку
Andriy...Fedorchak
Трохи неетично на рахунок свині, але решта практично все вірно сказав
Дмитрий Украинский
Джошуа качек. У Джошуа груда мышц и сила, но это делает его медленным и бокс у него так себе! Руис норм пацан! я за Руиса буду в этом бою!
Ігор Греневич
Тайсон Фюрі красава все сказав по ділу!!!
Saar
Вот говорят Уайлдер не техничен, кривой и т.д. Пересмотрите бой Холифилда с Мохаммедом Кави, первый их бой 1986. Все знают, что Холифилд -легенда. Тогда Холифилд был претендентом на чемпиона. Намного выше своего соперника (192 см в Холифилда), неимеверно техничен, но.... удары то неочень и сильные, 29 нокаутов в 57 проведённых боях при 10 поражениях!!! 15 раундов он промучался, получал удары везде и на любой вкус. При этом сам наносил больше и это еле спасло его от поражения. Вот не сильно важна техника в супертяжёлом весе! Вот если ты не имеешь удара, то судьи-это лотерея. А нокаут оспорить нельзя. Дионтей не идеален в плане техники?да. Но он компенсирует это сполна другими качествами. И по лицу меньше получает от того же Эвандера. И без техники. А с помощью отличных рефлексов, чутья, физподготовки, умелого использования своей антропометрии и удара с обеих рук. В топку тезнику в супертяжах! Это вес славится тяжелейшими ударами, большими парнями, нокдаунами и нокаутами! Уайлдер -лучший!
George Abuladze
Бодибилдер опять будет искать пятый угол, нет у него шансов, так как не умеет бить джебом и клинчевать, кабан его в угол загонит и хоть разок, да попадет в хрустальный подбородок!
генадий павленко
все что сказано про 1% и что план работает до удара в точку, но тут много но
не думаю, что это сработает снова, руиса размажут и все про него забудут
да джошуа повышал за счет труда спортпита диеты эти 1-10% , но еще не известно , что делал руис , он мог втихаря подхимичивать , чиститься периодически, и это дало бы больше чем 10% , он не столько потеряет, если его словят на химии, да и не сильно будут к нему придираться, ведь те кто на химии все подсушеные, с мышечной массой( но это лишь мои догадки, что руис химичит)