Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 12 грудня 2019, 12:21
4169
2

Манчестер Юнайтед – Тоттенхем. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

«Особливий» повертається на «Олд Траффорд»

| Оновлено 12 грудня 2019, 12:21
4169
2
Манчестер Юнайтед – Тоттенхем. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
standard.co.uk

У середу, 4-го грудня, в рамках п'ятнадцятого туру Англійської Прем'єр-ліги «Манчестер Юнайтед» прийматиме «Тоттенхем». У центрі уваги поєдинку на стадіоні «Олд Траффорд» стане фігура новоспеченого наставника лондонського клубу Жозе Моурінью, який ще рік тому керував грою «червоних дияволів». Тоді португальського фахівця змінив норвежець Уле-Гуннар Сульшер, котрий і понині перебуває на чолі манчестерців.

Про символічність майбутнього протистояння висловився і сам «Особливий»: «Я не злодій і не ворог для «МЮ». Але спробую виграти. Так само і вони будуть дивитися на мене. Сульшер спробує виграти матч для уболівальників «МЮ», тому, звичайно, вони підтримають його, а не мене. Думаю, фанати проявлять до мене повагу, але під час матчу вони забудуть мене і підтримають свою команду, щоб домогтися бажаного результату. «МЮ» залишився в моїй книзі історій. Глава закрита. Багато чому навчився за весь той час, що був в клубі, але тепер оцінюю їх як суперника».

Свій новий етап кар'єри Моурінью почав досить солідно: не без проблем, але «Тоттенхем» виграв три зустрічі під керівництвом португальця. А ось «Юнайтед» останнім часом серйозно лихоманить. Після 14-ти турів поточного чемпіонату манчестерці видали найгірший результат для клубу за останній 31 рік. Втім, керівництво «червоних дияволів» поки не має наміру вдаватися до кардинальних рішень і продовжує довіряти тренерському штабу Сульшера.

Вірить у краще і сам норвежець. «У нас молода команда, але я не хочу, щоб це звучало як виправдання. Мені здається, нам потрібно здобути 3-4 перемоги поспіль, і все буде добре», - сказав Сульшер після нічиєї з «Астон Віллою».

Шанувальників «Тоттенхема» не можуть не турбувати воротарська позиція і лінія оборони. За Уго Льорісом, який отримав травму на початку жовтня, в лазарет потрапив і Міхел Ворм. У згаданих вище переможних матчах «шпори» незмінно пропускали по два голи. Поки пробоїни в захисті вдається компенсувати міццю атаки, але в подальшому тренерському штабу Моурінью необхідно вирішувати цю проблему. «Манчестер Юнайтед» в дуелі з лондонським клубом не зможе розраховувати на допомогу Поля Погба. Француз, який травмувався у вересні, вже повернувся до тренувань в загальній групі, але поки не готовий вийти на поле в офіційному матчі. Також лазарет покинув Скотт МакТоміней.

У минулому чемпіонаті суперники обмінялися виїзними перемогами. Спочатку «Манчестер Юнайтед» Моурінью з рахунком 0:3 поступився на «Олд Траффорд», а потім «червоні дияволи» Сульшера взяли реванш на полі лондонського клубу - 1:0.

Орієнтовні склади:

«Манчестер Юнайтед»: де Хеа - Вільямс, Магуайр, Ліндельоф, Ван-Біссака - Фред, Перейра - Решфорд, Мата, Джеймс - Марсьяль

«Тоттенхем»: Гассаніга - Вертонген, Алдервейрелд, Санчес, Ор'є - Дайер, Н'Домбеле - Сон Хин Мін, Делле Аллі, Сіссоко - Кейн

4 грудня, середа

«Манчестер Юнайтед» — «Тоттенхем»
Манчестер. Стадіон «Олд Траффорд». 21:30
 Арбітр: Крейг Поусон
Прогноз Sport.ua — 1:1
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
nomad
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
p_s_l
Фергюсон грустит, глядя на нынешнее состояние дел...