Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Бельгія
| Оновлено 02 грудня 2019, 03:40
3685
1

Гол Безуса допоміг Генту обіграти Кортрейк

«Буйволи» піднялися на третє місце в турнірній таблиці

| Оновлено 02 грудня 2019, 03:40
3685
1
Гол Безуса допоміг Генту обіграти Кортрейк
У матчі 17-го туру чемпіонату Бельгії «Гент» у гостях завдав поразки «Кортрейку». Приємно відзначити, що обидва українських легіонера гостей провели непогану гру.
 
Оборона «буйволів» з Ігорем Пластуном не пропустила. А Роман Безус відкрив рахунок в поєдинку. Він перехопив м'яч у центрального кола, сміливо пішов на двох захисників, обіграв їх і зумів в падінні пробити повз голкіпера - 0:1! Був у Романа до перерви ще один непоганий шанс відзначитися, але удар з льоту у нього не вийшов. Зате за підкат в центральному колі українець заробив «гірчичник».
 
У другій половині зустрічі господарі активніше пішли вперед, але швидка контратака «Гента» завершилася падінням Квілітаі у штрафному «Кортрейка». Після перегляду повтору арбітр виніс вердикт: пенальті і жовта картка Ковачевичу, котрий фолив. Вирок сильним ударом практично по центру воріт виконав Одіджа-Офо.
 
Тиск «Кортрейка» ще більше посилився, але гості впевнено оборонялися, не забуваючи про контратаках. Втім, рахунок не змінився. Відзначимо тільки, що вже в компенсований час травму отримав хавбек «Гента» Брехт Деягере. У зіткненні на нього впав Лепойнт і влучив ліктем в область горла. Над футболістом довго чаклували лікарі, а потім забрали з поля на ношах. Через цей інцидент рефері компенсував 10 хвилин, але цього не вистачило господарям навіть на гол престижу.
 
0:2 - «Гент» набрав 32 очки і піднявся на 3-е місце. У середу команда проведе виїзд до «Шарлеруа» на матч Кубка Бельгії. У «Кортрейка» 15 балів і 13-й рядок у турнірній таблиці. 4 грудня команда також проведе кубковий поєдинок - вдома проти «Ейпена».
 
Чемпіонат Бельгії. 17-й тур.
 
«Кортрейк» – «Гент» – 0:2

  Безус (14), Одіджа-Офо (61, з пенальті).

 Азуні (22), Ковачевич (60), Тута (80) - Безус (28), Кумс (44), Кастро-Монтес (79).
 
«Кортрейк»: Якубек – Каге (Лепойнт, 69), Ковачевич, Оканзі (Селемані, 62), Ролланд (Ван дер Брюгген, 67), Тута - Азуні, Де Сарт, Д'Хане, Кагельмахер - М'Бойо.
 
«Гент»: Камінський - Асаре, Безус (Девід, 75), Депуатр, Деягере - Кастро-Монтес, Квілітая, Кумс, Нгаде-Нгаджуї (Лустіг, 88) - Одіджа-Офо (Верстрает, 77), Пластун.
 
Стадіон: «Гулденспорен» (Кортрейк, Бельгія).
 
Арбітр: Натан Вербомен (Бельгія).
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Evgene Boykinyuk
разошёлся безус, хороший запасной для малиновского.