Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 30 листопада 2019, 18:28
3448
0

Віктор СКРИПНИК: «Раді трьом очкам, готуємося до Динамо»

Наставник «Зорі» задоволений перемогою над львівськими «Карпатами» (2:0)

| Оновлено 30 листопада 2019, 18:28
3448
0
Віктор СКРИПНИК: «Раді трьом очкам, готуємося до Динамо»
ФК Зоря Луганськ. Віктор Скрипник
Головний тренер луганської «Зорі» Віктор Скрипник поділився враженнями про перемогу над «Карпатами» (2:0) в поєдинку 16-го туру УПЛ.
 
- Це були дуже важливі три очки. Всі знають, з ким ми граємо, які на нас чекають фінальні ігри в цьому році. Для впевненості нам потрібно було набрати три очки, де ми були фаворитами. У наступних двох іграх фаворитами ми не будемо. Ніхто не збирається грати, як вийде. Ми будемо налаштовуватися, йти вперед, атакувати. Подивимося, як в результаті вийде. Зараз насолоджуємося перемогою, а з завтрашнього дня почнемо підготовку до гри з «Динамо». Не потрібно описувати суперника. Всі знають ігрові можливості киян. Хочемо зіграти не першим номером, але показати хорошу гру.
 
- Як вам перший тайм? Не було голів. Він змусив вас понервувати або все ж відчували, що все завершиться позитивно?
- Коли рахунок не відкривається, завжди є впевненість, що зараз заб'ємо. У нас такі матчі були. Але і суперник стає сильнішим, коли відчуває, що у «Зорі» щось не виходить. Бувало, що ми доводили справу до 0:0 або програвали. Завжди важливий м'яч, який потрібно забити. Мені не подобалося те, що ми не забивали наші забійні моменти. Але в перерві я сказав, що у нас є ще 45 хвилин. Потрібно створювати моменти і йти вперед.
 
Я радий, що Віталій Вернидуб зміг зіграти велику частину часу. У нього мікротравма. Вона йому заважає, але за рахунок свого фактурного зросту і статури він продавив суперника і добре зіграв головою. Ми багато часу приділяємо стандартам, і в таких іграх вони відіграють велику роль. Сьогодні цей гол додав нам розкутості, суперник почав відкриватися, у нас з'явилися зони попереду. Так що, в принципі, була гра, не хочу сказати, до першого гола, але коли ти забиваєш, ти отримуєш упевненість і граєш далі. Так і вийшло. Ми раді взятим трьом очкам і готуємося до Києва.
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.