Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 25 листопада 2019, 08:58
2498
0

ГЕЦКО: «Шахтар і Динамо добре потренувалися перед матчами єврокубків»

Спеціаліст підвів підсумки перемог українських грандів у Прем'єр-лізі

| Оновлено 25 листопада 2019, 08:58
2498
0
ГЕЦКО: «Шахтар і Динамо добре потренувалися перед матчами єврокубків»
ФК Чорноморець. Іван Гецко
Експерт Іван Гецко поділився своїми думками з приводу матчів 15-го туру УПЛ, в яких «Динамо» обіграло «Маріуполь» (3:0), а «Шахтар» впорався зі «Львовом» (4:1).
 
««Маріуполь» грав на максимумі, а ось «Динамо» показало після паузи в чемпіонаті пристойну фізичну готовність. Клас гравців «Динамо» також вище, ніж у азовців, тому кияни довели матч до переконливої ​​перемоги.
 
Після того як «Динамо» повело в рахунку, азовці розраховували на вдалу атаку, щоб зрівняти рахунок, але пішли в атаку і потрапили в полон. Втративши Федорчука, гості пропустили. На мій погляд, результат матчу закономірний, а рахунок міг бути більш розгромним.
 
Думаю, що до гри в Швеції проти «Мальме» «Динамо» підходить в хорошій формі і має право в четвер розраховувати на позитивний для себе результат у Лізі Європи.
 
«Шахтар», як і «Динамо», добре потренувався перед єврокубковій тижнем. Що стосується гри зі «Львовом», то пресингувати «Шахтар» весь матч в нашому чемпіонаті ніхто, крім «Динамо», не може. Львів'яни в першому таймі спробували грати з пресингом, з хорошим виходом в атаку. Але їх вистачило тільки на перший тайм. У другій половині функціонально «Львів» був не готовий, а гірники легко забили ще пару голів.
 
Очевидно, що на «Шахтар» чекає складний матч на виїзді з «Манчестер Сіті». Можливо, Гвардіола надасть в цій грі відпочинок деяким лідерам і у гірників був би шанс зіграти вдало. Донеччанам нічого втрачати, тому якщо везіння буде на їхньому боці, можуть в Англії зачепитися за очки», - сказав Гецко.
 
Нагадаємо, що 26 листопада «Шахтар» зіграє з «Манчестер Сіті» в Лізі чемпіонів, а «Динамо» 28 листопада в Лізі Європи зустрінеться з «Мальме».
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.