Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 24 листопада 2019, 20:09
8893
6

Юрій ВЕРНИДУБ: «Отримали урок»

Український тренер програв перший матч в чемпіонаті Білорусі

| Оновлено 24 листопада 2019, 20:09
8893
6
Юрій ВЕРНИДУБ: «Отримали урок»
Шахтар Солігорск
Шахтар Солігорськ в 29-му турі чемпіонату Білорусі на виїзді поступився Мінську - 0:1. Після гри наставник команди Юрій Вернидуб прокоментував результат зустрічі.
 
«Перш за все, хотів би привітати з перемогою команду суперника. Але, чесно кажучи, вважаю, що нічия була б більш справедливим підсумком. У «Мінська» практично не було моментів. Хороший удар вийшов у Васильєва. Ми знали про його удари. У нас були моменти, але ми їх не реалізували. Плюс, вилучення зіграло з нами злий жарт. Та перевага, яку ми мали і могли б мати далі, розчинилася. Тому що складно грати вдесятьох. Перехід з натурального на штучне покриття теж позначився. Плюс, пошкодження отримав Саша Сачивко ... Для нас - урок. Таке вийшло знайомство з білоруським чемпіонатом. Рухаємося далі.
 
- Наскільки серйозна травма у Сачивка і у Ковальова, через яку він пропускав сьогоднішній матч?
 
- Юра після збірної ще не працював у загальній групі. Крім цього, ви ж все прекрасно знаєте, що він іде. Який сенс його ставити, якщо мені потрібно дізнатися команду? Я сьогодні провів велику ротацію саме з цією метою. Я ж повинен дивитися футболістів, які є і розуміти, куди ми хочемо рухатися.
 
Сьогодні дебютував молодший Ковальов. Будемо і в ньому шукати заміну брату. Чому ні? Мені він імпонує. Талановитий футболіст, думаю, що у нього хороше майбутнє. Головне, довіряти.
 
За Сачивко складно сказати. Зробимо обстеження, тоді будемо знати.
 
- Поза заявки залишилися Рибак і Януш. Чому?
 
- З Пашею ми розмовляли, там теж є нюанси. У нього закінчується контракт, він не продовжує. Але чемпіонат він дограє. Я багато ігор переглянув «Шахтаря», тому цих хлопців я знаю добре. Їх слабкі і сильні сторони. Сьогодні хотів подивитися на хлопців, які грали менше.
 
Завдання найсерйозніші. Нікуди від цього не дінешся. Я сам хотів в клуб, у якого є амбіції зробити цей крок на верхню сходинку п'єдесталу, як сьогодні це зробило «Динамо-Брест». Коли є завдання, цікавіше працювати. А там життя покаже ».
 
Мінськ - Шахтар - 1:0
 
Голи: 1:0 - Васильєв (79).
 
 
 
 
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Kevko
Вернидубу нужно научиться контролировать свои эмоции, стать более сдержанным и мудрым тренером
sanitarium
Жалко, один из самых толковых украинских тренеров... Карьера под откос(((
Евгений Давиденко
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Ivan Bishok
Юра попутав
Andrey Glory
- Тренера нужно назначать по окончании сезона, а не за 3_ри игры до финиша... Юра может испортить все... своими инновациями.
kerch30
Дуби стали