Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 25 листопада 2019, 16:15
3833
0

Дніпро-1 – Ворскла. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Тренерська дуель колишніх одноклубників

| Оновлено 25 листопада 2019, 16:15
3833
0
Дніпро-1 – Ворскла. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
СК Дніпро-1. Дмитро Михайленко
В суботу, 23 листопада, в Дніпрі відбудеться гра між «Дніпром-1» та «Ворсклою». Після 14 турів дніпряни знаходяться на 9-й сходинці турнірної таблиці, маючи в своєму активі 12 залікових балів. Полтавська «Ворскла» наразі займає останню, дванадцяту сходинку, набравши вісім очок. Напевно, ніхто на старті чемпіонату не міг прогнозувати, що минулорічний бронзовий призер та чемпіон Першої ліги будуть боротися за збереження елітної прописки на наступний сезон. Звичайно, попереду ще великий турнірний шлях, і команди матимуть можливість покращити своє турнірне становище. 
 
Під час перерви у чемпіонаті, викликаною матчами збірної України, дніпряни провели спаринг з луганською «Зорею». Ця гра стала четвертою за останні півроку, тож суперники добре вивчили одне одного. Матч, який завершився бойовою нічиєю з рахунком 2:2, став гарною репетицією перед грою з «ворсклянами», де Дмитро Михайленко зміг переглянути найближчий резерв команди. 
 
Пріоритетним завданням для тренерського штабу «Дніпра-1» є налагодження гри в обороні, адже в безвиграшній серії, яка складає вже шість ігор, дніпряни пропустили 13 м’ячів.
 
Полтавська «Ворскла» під час перерви змінила головного тренера: замість Віталія Косовського команду очолив Юрій Максимов. Тепер вже його тренерському штабу потрібно вирішувати завдання порятунку «ворсклян». Ця місія не з простих, адже «зелено-білі» востаннє святкували перемогу в чемпіонаті три місяці тому. З того часу команда зіграла дев’ять поєдинків, де спромоглася заробити лише один заліковий бал. 
 
Гра команди нині повністю розбалансована і в атаці, і в захисті. Різниця забитих і пропущених м’ячів у цих дев’яти поєдинках складає 2:22. Звичайно, ситуація ще не катастрофічна, і її можливо виправити до зимової перерви. Поки що Юрій Максимов лише знайомиться з командою, та намагається  покращити емоційний стан футболістів. Звичайно, за тиждень важко щось кардинально змінити, але певні корективи в побудову гри «зелено-білих» будуть внесені.
 
Щодо кадрової ситуації напередодні поєдинку, то тут перевага у господарів поля. Вони мають мінімальні втрати: через ушкодження пропустять гру захисник Олександр Сафронов і опорний хавбек Арсеній Батагов. До загальної групи повернувся капітан команди Сергій Кравченко, який пропустив декілька останніх матчів. У Юрія Максимова складніше завдання з вибором стартової одинадцятки. Через дискваліфікацію матч з «Дніпром-1» пропускають одразу три гравці: Чеснаков, Мартиненко, Луїзао. Тренуються за індивідуальною програмою Коломоєць, Гарсія і Шехіч, через застуду пропустить гру Дмитро Кравченко. 
 
Поєдинок першого кола в Полтаві не визначив переможця, гра завершилась внічию (1:1). Майбутній матч між «Дніпром-1» і «Ворсклою» має ще один підтекст – тренерська дуель колишніх одноклубників. Адже обидва наставники команд тривалий час разом грали у «Дніпрі», «Динамо» та збірній України.
 
Фаворитом зустрічі є «Дніпро-1», але й «Ворскла» під керівництвом нового головного тренера здатна створити неприємності господарям. 
 
Орієнтовні склади:
 
«Дніпро-1»: Юрчук – Польовий, Логінов, Гуйе, Романюк, Загальський, Когут, Вакулко, Шаповал, Назаренко, Куліш.
 
«Ворскла»: Різник – Артур, Баєнко, Скляр, Пердута, Петровіч, Саків, Габелок, Васін, Ребенок, Хебай.

23 листопада, субота

«Дніпро-1» – «Ворскла»
Дніпро. Стадіон «Дніпро-Арена». 17:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Уніан»
ДНІПРО-1 — ВОРСКЛА. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Юрій Іванов (Донецька область)
Прогноз Sport.ua — 2:1
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.