Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 08 травня 2021, 03:29
4651
0

Манчестер Сіті - Челсі. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Не відстати від «Ліверпуля». Або вилетіти з чемпіонської гонки

| Оновлено 08 травня 2021, 03:29
4651
0
Манчестер Сіті - Челсі. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Твіттер Манчестер Сіті

23 листопада на «Етіхаді» відбудеться центральний поєдинок 13-го туру АПЛ «Манчестер Сіті» - «Челсі». В останні роки матчі між цими суперниками стали не тільки окрасою чемпіонату, а й перетворилися на справжнє протистояння. Зараз же, окрім усього перерахованого вище, ця гра може вважатися в деякому роді визначальною. В першу чергу - для господарів поля.

Порівняно невдалий старт «містян» (команда посідає четверте місце в таблиці, відстаючи від «Ліверпуля» вже на дев'ять очок), як і не завжди переконлива гра команди, підігріли інтерес щодо майбутнього наставника мерсисайдців Гвардіоли. Багато тамтешніх інсайдів стверджують, що нинішній сезон іспанця на «Етіхаді» може стати останнім. Мовляв, Пеп вже вичерпав себе в «Сіті», він не може дати цій команді чогось нового, ось вона і пробуксовує останнім часом. А якщо так, Гвардіола піде першим, не чекаючи відставки. І хоча сам тренер всіляко намагається довести, що йти не має наміру, диму без вогню не буває. У зв'язку з цим досить цікаво буде подивитися і на мотивацію самого Пепа, і на мотивацію його підопічних в матчі проти принципового суперника. Адже якщо з настроєм на матч у «Сіті» буде все нормально, якщо Гвардіола і далі буде голодним до перемог, то про його недавні слова про те, що, мовляв, золоті медалі вже можна вручати «Ліверпулю», всі забудуть. Але якщо «Сіті» буде грати через пень колоду, то тренеру неодмінно нагадають про його малодушність. Як і про те, що його команда в двох крайніх поєдинках перед грою з «пенсіонерами» не може виграти («влетіли» своєму головному конкуренту по АПЛ - «Ліверпулю» 1:3, зіграли внічию з «Аталантою» в ЛЧ 1:1) .

Що стосується візаві Гвардіоли, то він, на загальну думку, зараз просто отримує задоволення від своєї роботи і своїх підопічних. Лемпард вже увійшов у смак, він розібрався з можливостями колективу, зміг достукатися до свого «дитсадку». І ось після стартових ляпасів «Челсі» зробив справжній спурт (шість перемог поспіль), і тепер заслужено перебуває на третьому місці в таблиці.

Майбутній матч цікавий ще й тим, що він стане свого роду генеральною репетицією для суперників напередодні їх найважливіших поєдинків у Лізі чемпіонів. Нагадаємо, що на наступному тижні «МанСіті» прийматиме наш «Шахтар», а «Челсі» нагряне з візитом до «Валенсії».

Через травми і дискваліфікації обидва тренери не зможуть виставити оптимальний склад. У господарів поза грою Сілва, Зінченко, Сане і Ляпорт, а ось голкіпер Едерсон, який травмувався в матчі Ліги чемпіонів проти «Аталанти», вже тренується в загальній групі. І саме бразилець повинен вийти в основі на матч проти лондонців. Втрати гостей - ван Гінкель, Лофтус-Чик і Рюдігер.

Букмекерські контори віддають перевагу господарям. Причому перевагу вагому. Середній коефіцієнт на перемогу підопічних Гвардіоли - 1,45, тоді як на виграш «синіх» - 6,60. Нічия оцінюється середнім показником 4,80.

Орієнтовні склади:

«Манчестер Сіті»: Едерсон, Уокер, Менді, Стоунз, Родрі, де Брюйне, Сільва, Фернандіньо, Марез, Стерлінг, Агуеро

«Челсі»: Кепа, Зума, Аспілікуета, Томорі, Емерсон, Вілліан, Ковачич, Маунт, Жоржиньйо, Канте, Абрахам.

                                                                                             23 листопада, субота

«Манчестер Сіті» — «Челсі»
Манчестер. Стадіон «Этіхад». 19:30
ТВ-трансляція на телеканалі «Setanta Sports»
МАНЧЕСТЕР СІТІ - ЧЕЛСІ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Мартін Аткінсон
Прогноз Sport.ua — 2:2
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Євро-2024: календар, результати, таблиці, анонси, трансляції
Футбол | 03 липня 2024, 07:29 23
Євро-2024: календар, результати, таблиці, анонси, трансляції

Чемпіонат Європи з футболу відбувається в Німеччині з 14 червня до 14 липня

Сітка плей-оф. Визначено усі чвертьфінальні пари Євро-2024
Футбол | 03 липня 2024, 06:23 4
Сітка плей-оф. Визначено усі чвертьфінальні пари Євро-2024

У 1/4 фіналу 6 липня о 22:00 у Берліні зіграють Нідерланди та Туреччина

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.