Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 22 листопада 2019, 07:58
2174
0

Руслан КОСТИШИН: «Прем'єр-ліга нашим хлопцям дається важко»

Наставник «Колоса» розповів про підготовку до поєдинку з «Десною»

| Оновлено 22 листопада 2019, 07:58
2174
0
Руслан КОСТИШИН: «Прем'єр-ліга нашим хлопцям дається важко»
ФК Колос. Руслан Костишин

Головний тренер «Колоса» Руслан Костишин поділився очікуваннями від поєдинку 15-го ранку УПЛ проти чернігівської «Десни».

— Які акценти робили в цій паузі, яка була викликана грою збірних?
— Головний акцент — це забиті голи. Гра нам вдається, немає провальних матчів, де ми б виглядали погано. Але ми не можемо забити гол у цих матчах, і це залишає певний неприємний осад. Оскільки ми всі знаємо, що без голів не буває перемог. І як би гарно ти не грав, якщо не забивати голи, то, максимум, зіграєш внічию. Одним словом, більше працювали над якістю завершення атак.

—  Попередній матч був проти «Зорі», тепер «Десна». Певно не просто грати за таким графіком, тим паче, що є і травмовані, і дискваліфіковані гравці?
— Прем’єр-ліга для наших хлопців поки що дається важко. Якщо травми, то вони серйозні. З іншого боку, всі грають і з «Зорею», і з «Десною». Ми для того и виходили до УПЛ аби грати такі матчі з такими суперниками. Без цього зростання клубу неможливе.

— Що найбільше турбує перед «Десною»?
— Глобально нічого не турбує. Хлопці виглядають гарно. Хіба що травми та дискваліфікації деяких гравців, проте це футбол, і без цього він неможливий. В такій ситуації інші гравці отримають свій шанс. Це наша філософія — дати шанс кожному, хто пройшов із клубом цей непростий шлях. І якщо ви подивитесь, то побачите, що не залишилось жодного гравця з минулого сезону, який би не зіграв у стартовому складі бодай матч. А вже в кінці чемпіонату буде видно, як ми виглядали як команда в цілому.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.