Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
|
3010
7

Олександр ШОВКОВСЬКИЙ: «Збірна України голодна до серйозних перемог»

Асистент Андрія Шевченка - про перспективи збірної України на Євро-2020

Олександр ШОВКОВСЬКИЙ: «Збірна України голодна до серйозних перемог»
Instagram. Олександр Шовковський

Асистент головного тренера збірної України Олександр Шовковський поділився очікуваннями щодо виступів збірної України на Євро-2020:

«У нас достатньо молода і перспективна команда з великим потенціалом. Але коли у команди є потенціал, це не означає, що вона може відразу його реалізувати. Можуть накластися об'єктивні і суб'єктивні причини. До матчу з Сербією ми підійшли без трьох-чотирьох футболістів, які грають в основному складі. Тому давайте об'єктивно будемо оцінювати стан команди безпосередньо перед самим Євро.

Наприклад, у нас на довгий період випав Андрій Ярмоленко, який отримав важку травму. Слава Богу, він відновився. Перед Сербією випало два ключові гравці, Мораес і Марлос. Женя Коноплянка тільки відновився після травми і захворів. Завжди є якісь моменти, з якими стикаєшся в процесі підготовки.

Зрозуміло, що можна глобально оцінювати. Давайте і реально говорити: так, ми голодні. У плані того, що збірна України голодна до серйозних перемог і серйозним виступів. Це позитивний момент, але виходити на футбольне поле потрібно з холодною головою і гарячим серцем. У цьому плані навіть невдалий досвід виступу на Євро-2016 повинен зіграти позитивну роль для підготовки до Євро-2020.

Поспішати нікуди не потрібно, але є певний запланований нами обсяг роботи, який доведеться виконати. В першу чергу, тренерському штабу. А потім вже, проаналізувавши, зробивши висновки, вибудувавши підготовку, нам потрібно буде приготувати сюрпризи нашим опонентам, щоб вийти з непростої групи. Я впевнений, що вона буде саме непростою, тому що всі команди, які виходять на Євро, будуть ставити перед собою завдання вийти з групи. Ми - не виняток».

Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
УАФ– М а ф і я!
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Саша Зардунов
Так можно сказать о любой команде, что она голодна...
Александр Бондарь
Саша бл..ь если бы ты меньше чудил,громких побед было бы больше.Вспомни сколько ты привез и за клуб и за сборную.Как тебя вообще там держали?