Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 19 листопада 2019, 21:57
3296
6

Андрій П'ЯТОВ: «Сила збірної України - в її головному тренері»

Голкіпер збірної України - про підсумки відбіркового турніру Євро-2020

| Оновлено 19 листопада 2019, 21:57
3296
6
Андрій П'ЯТОВ: «Сила збірної України - в її головному тренері»
УАФ. Андрій П'ятов

Андрій П’ятов став одним з трьох гравців збірної (разом з Матвієнком і Маліновським), які провели всі вісім матчів у відбірковому турнірі Євро-2020. Під час експерт-клубу PariMatch П’ятов поділився враженнями від відбору і заглянув в майбутнє.

Про те, як було грати проти Кріштіану Роналду: «Складніше, напевно, було захисникам. Кріштіану і зліва бив, і справа. У воротаря завдання просте - зайняти правильну позицію. Роналду бив туди, де я перебував».

Про очікування від Євро-2020: «Україна, виходячи на чемпіона світу-2006, виграла групу і там добре зіграла. Потім був домашній Євро - перший матч виграли, потім програли. До Франції на Євро-2016 ми потрапили через стикові матчі і там виступили невдало. Є відчуття, що зараз ми заслужили вихід на турнір, як ніколи. Не скриплячи зубами, не через Лігу націй, не через стикові матчі. Ми заслужили зіграти на Євро-2020».

Про досвід і помилки: «Ми ростемо, стаємо більш досвідченими. Не даємо розслабитися і не повторюємо ті помилки, які були раніше. Але тільки фінальний турнір покаже, чи зробили ми роботу над помилками».

Про силу збірної: «В першу чергу, сила збірної України - в тренері. Коли тренер приходить в команду, він налаштовує її. Робить атмосферу на полі і в побуті. Потім, вважаю, потрібно відзначити тренерський штаб і ставлення гравців».

Про збірну Нідерландів: «У Нідерландів був період зміни поколінь. Цей період закінчився. У них зараз дуже сильна збірна».

Оцініть матеріал
(17)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Dirkochelo
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
УАФ– М а ф і я!
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
bzzzzz
У Шевы крутой клуб знакомых, было у кого учится, современный взгляд на футбол, это как раз то что нам и нужно было.
andre_lui
Просто никогда не нужно спешить с выводами. Раньше говорили сапожник не суди дальше сапога, а в футболе у нас все специалисты и не только в футболе, и в управлении государством. Вон пару десятков нардепов и высшего образования не имеют. Да и благодарными нужео быть. Вон к Блохину отношение некоторых болельщиков не от большого ума!
rugby1970
Нет, настоящая сила - в легендарном тренреском "Э-э-эээ"! Он просто на одном языке с вами разговаривает