Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Молодіжні турніри
|
15053
13

Україна U-21 – Данія U-21. Прогноз і анонс на матч відбору на Євро-2021

Без права на помилку

Україна U-21 – Данія U-21. Прогноз і анонс на матч відбору на Євро-2021
УАФ
В п'ятницю, 15 листопада, свій четвертий поєдинок у відборі до Євро-2021 (U-21) проведе молодіжна збірна України. Суперником нашої збірної буде лідер 8-ї групи відбору - команда Данії. Данці виграли всі три зіграні поєдинки проти Румунії, Північної Ірландії та Фінляндії із загальним рахунком 5:2.
 
На жаль, українська збірна має діаметрально протилежний результат: дві поразки від Фінляндії (0:2) і Румунії (0:3), та лише одна перемога над аутсайдером групи командою Мальти (4:0). Як наслідок, четверта сходинка в турнірній таблиці та примарні шанси на потрапляння на фінальний турнір. Тому збірна України у грі з Данією не має права на помилку, «жовто-синіх» влаштує тільки перемога.
 
Українська молодіжка розпочала підготовку до матчу в понеділок, 11 листопада. Не всі футболісти, на яких розраховував Руслан Ротань, зможуть допомогти нашій збірній. Через травми різного ступеня пропустять гру у Львові центрхав «Колоса» Євген Смирний та вінгер «Маріуполя» Владислав Вакула. Замінити цих виконавців мають півзахисники Артем Кравчук з «Олімпіка» та Олександр Назаренко з «Дніпра-1», яких тренерський штаб викликав на збір.
 
Так прокоментував майбутнього суперника головний тренер збірної U-21 Руслан Ротань:
 
«Данія – це найкраща команда нашої групи на даний момент. Вона це своєю грою підтверджує. У всіх трьох поєдинках вона перемогла по грі. Це дуже хороший суперник для нас.
 
Я сказав хлопцям, що я впевнений, що ми покажемо проти найкращої команди нашої групи свою найкращу гру. За майстерністю ми краще Данії. Я впевнений в кожному своєму гравцеві».
 
Гра проти данців не буде першою в історії протистоянь цих збірних, загалом суперники зіграли дев’ять поєдинків, в яких українська збірна перемагала в трьох, ще тричі були зафіксовані нічия і поразка. Загальний рахунок забитих-пропущених м’ячів 11:10 на користь данців. 
 
Цікаво, що Руслан Ротань знає секрет, як перемагати данську збірну. Щоправда, це було під час ігрової кар’єри Руслана Петровича, тоді в далекому 2003 році він був одним з двох авторів переможних голів у ворота Данії в товариському матчі, українці перемогли з рахунком 2:1. 
 
Фаворитом матчу у Львові, безперечно, є данська збірна, але, враховуючи велику підтримку львівських уболівальників, а також вкрай важливий турнірний результат цього поєдинку, українська збірна може розраховувати на успіх. Результат зустрічі на «Арені-Львів» дасть відповідь на питання, чи продовжать козаки Руслана Ротаня боротьбу за вихід у фінальний турнір.
 
Орінтовний склад України U-21: Білик – Чеберко, Биков, Попов, Дубінчак, Мілованов, Шапаренко, Чех, Топалов, Лєднєв, Русин.

15 листопада, п'ятниця

Україна U-21 – Данія U-21
Львів. Стадіон «Арена-Львів». 18:30
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
УКРАЇНА U-21 — ДАНІЯ U-21. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua — 2:1
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Екс-чемпіон світу: Ф'юрі виставляє себе ідіотом. Знає, що потрапив у халепу
Бокс | 29 березня 2024, 01:57 0
Екс-чемпіон світу: Ф'юрі виставляє себе ідіотом. Знає, що потрапив у халепу

Карл Фроч прокоментував поведінку Тайсона перед боєм проти Олександра Усика

Хацкевич розповів, чи були в Яремчука проблеми з режимом та алкоголем
Футбол | 28 березня 2024, 14:52 2
Хацкевич розповів, чи були в Яремчука проблеми з режимом та алкоголем

Колишній головний тренер «Динамо» вважає Романа найпрофесійнішим футболістом з тих, кого він бачив

Коментарі 13
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
dudigo78
ото тренера вибрали, просто слів нема. Мати потенційно найсильніший склад серед всіх збірних групи і змагатись за 3-5 місце в групі. Геніальний тренер!!!
Ukraine Donetsk
Надеюсь после поражения Ротань все-таки уйдет с поста сборной. Хотя какой уже будет смысл? Если отбор мы провалили.
keegan
Удивляюсь как сам человек не понимает,что он пока никто как тренер,возьми заводскую команду и потренируйся
Kevko
Тренера в молодежке пока нет. Результатов нет, игры нет.
Юра Вареник
С таким складом иметь 4 место в группе это просто жесть
lasthero
С Петраковым Ротаня сравнивать нет смысла,поскольку Петраков слепил команду чемпионов с 16-летних,знал каждого(да почти как отец был) поэтому феномен тренера-чемпиона вполне объясним.То что не только у Ротаня нечего не выйдет а и у любого другого тренера с этой командой это факт и тут не о чем говорить.
Ростик Карпа
Самий гірший результат буде нічия, так як і команда нікуди дальше не пройде і тренер лишеться! У разі поразки надіюсь тренер піде у відставку, збірна групу програє але появиться надія на перспективу! У разі перемоги появиться надія все-таки на вихід з групи але поки тренера не поміняють, кожна гра буде просто мученням
yuriy_kent
Только четвертый тур. Все еще у нас спереди
yatsiykvova
З Ротаньом кіна НЕБУДЕ-з нього кіношник хреновий
Андрей Деко
Тут можно гадать только о том с каким счетом прлетят.