Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Снукер
|
1691
1

Northern Ireland Open: фаворити йдуть без втрат

У Північній Ірландії триває рейтинговий снукерний турнір

Northern Ireland Open: фаворити йдуть без втрат
У Белфасті проходить 6-й рейтинговий турнір сезону. У середу були зіграні матчі 1/32 фіналу.
 
Марк Аллен зізнавався, що йому завжди непросто грати на домашньому турнірі. У минулі роки він не міг подолати другий, а то й перший раунд Northern Ireland Open. Але тепер пройшов цей бар'єр, розгромивши Джеймі О'Ніла - 4:0. При цьому на рахунку Марка - 4 півсотенні серії.
 
Цікавим видався поєдинок Ронні О'Саллівана з 16-річним снукерістом Лєєм Пейфанем. Ронні виграв з рахунком 4:2, при цьому оформивши 3 півотенние серії і сенчурі. Але і китайцеві було що показати: в його активі також сотенна і півсоетнная серії. Відзначимо, що О'Салліван витрачав менше 14 секунд на удар.

 
Продовжує захист титулу і Джадд Трамп. З рахунком 4:1 він переграв Чжана Анду. На рахунку чемпіона світу - 3 серії «+60» і сенчурі.
 
Шон Мерфі впевнено обіграв Лу Хунхао - 4:1, оформивши по 2 півсотенних і сотенних серії. Але глядачів потішила і щира радість 19-річного Лу після 2-ї партії, в якій він зробив сенчурі. Це був другий очний матч снукеристів, і Хунхао зміг взяти свій перший фрейм у більш майстерного Мерфі. Раніше на чемпіонаті світу Шон розгромив китайця - 10:0.
 
Відзначимо ще 2 поєдинки. Сі Цзяхуей переміг свого співвітчизника китайця Ченя Цзифаня - 4:1. При цьому три фрейми він виграв на останньому чорному! А в іншому китайському дербі, Тянь Пенфей - Лянь Веньбо, в 6-ти партіях снукерісти на двох зробили 7 півсотенних брейків. Перемогу здобув Пенфей - 4:2.
 
У четвер у снукеристів важкий день: зранку будуть зіграні поєдинки 1/16 фіналу, а в другій половині дня - і 1/8.

 

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
sergio32zz
Пэйфань молоток! Абсолютно не стушевался, играл в свою игру.