Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 12 листопада 2019, 21:14
9759
12

Скаут: «Миколенко перейде в Англію чи Італію в 2020 році»

Алекс Великих - про перспективи Віталія Миколенка

| Оновлено 12 листопада 2019, 21:14
9759
12
Скаут: «Миколенко перейде в Англію чи Італію в 2020 році»
ФК Динамо Київ. Віталій Миколенко

Скаут «Кальярі» Алекс Великих поділився своєю думкою з приводу майбутнього захисника «Динамо» Віталія Миколенка:

«Миколенко - це гравець, до якого є і буде конкретний трансферний інтерес. Він уже зараз цікавий в трансферному плані. Молодий, на перспективу, в клуб вище середнього рівня.

В основі «Динамо» він грає постійно, набирається досвіду, успішно виступає за збірну. Вважаю, що Миколенко перейде в Англію чи Італію, але це відбудеться не раніше літа 2020 року. Саме фінальна частина Євро стане для нього вітриною, яка дасть розуміння з приводу суми трансферу.

Влітку 2019-го не тільки клуби, а й великі європейські агенти полювали за Миколенком, раджу тим, хто контролює гравця, бути напоготові».

Раніше повідомлялося про те, що Миколенко може пропустити найближчі матчі збірної України.

Оцініть матеріал
(34)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Кріс САТТОН: «Із Зінченка зробили цапа-відбувайла»
Футбол | 19 квітня 2024, 08:45 3
Кріс САТТОН: «Із Зінченка зробили цапа-відбувайла»

Екс-форвард «Челсі» виступив на захист українця

Як це можливо? Воротар отримав дві жовті, але продовжив матч єврокубку
Футбол | 18 квітня 2024, 22:54 9
Як це можливо? Воротар отримав дві жовті, але продовжив матч єврокубку

Мартінес дістав арбітра своїми витівками, але виграв серію пенальті

Коментарі 12
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
УАФ– М а ф і я!
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
MaxUa
Понятно, что европейские гранды хотят по-дешевке уже сейчас подписать молодого игрока. Если он сумеет закрепиться в основе - хорошо. Нет - тоже неплохо, можно будет куда-то в аренду выгодно сплавить, как того же Лунина.
По уму Миколенко еще минимум 3 года надо в Динамо отыграть. Чтобы опыта набраться и зарекомендовать себя как стабильного игрока основы на длинной дистанции. Тогда и шансы закрепиться в основе иностранного клуба будут выше.
serg
ага, вслед за Цыганковым уйдет за 50 лямов. Если только игрок хоть малость заиграет, Суркис поставит ценник 50 миллионов и покупать неизвестного украинского игрока за подобную сумму может только идиот. Динамо не играет в лиге чемпионов, которая у всех скаутов на виду, а в играх лиги европы даже с скромными середнячками вроде Копенгагена или Мальме показывает абсолютно невыразительный футбол. При таких раскладах игроки динамо вообще никому нафиг не сдались. Думаю, у Суркиса вообще нет предложений о продаже хоть кого-нибудь из нынешнего состава. Бросили на амбразуру Михайличенко, чтобы он типа с говна попытался слепить хорошую команду. Чем это обернулось - все видят, при громких заявах динамовских игроков на старте чемпионата, что дескать, мы заберем золотые медали, имеем отставание в 13 очков. В общем, печалька с нынешним Динамо и света в конце туннеля не видится
kvlad200760
Динамє треба визначитись-чи будують команду на перспективу чи займаються підготовкою гравців на продаж.Як на мене Миколенко ще зарано за кордон.По перше він проводить тільки другий сезон в основі почавши стабільно грати тільки з травмою Піваріча.Тобто потрібно ще 2-3 роки пограти,показати стабільність.Але ціна напряму буде залежати ще й від того які результати покаже команда.Не буде командних досягнень навряд чи ціна на Миколенка буде висока!