Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 12 листопада 2019, 11:39
3815
0

ВІДЕО. Щоденник збірної України. Листопад 2019. День 1

Збір національної збірної України почався в Києві

| Оновлено 12 листопада 2019, 11:39
3815
0
ВІДЕО. Щоденник збірної України. Листопад 2019. День 1
УАФ
Підготовчий збір національної збірної України почався в Києві. Дивіться відеощоденник першого дня навчально-тренувального збору.
 
Ввечері більшість футболістів отримали можливість провести відновлювальні процедури. Частина хлопців провела фітнес-тренування з тренером з фізичної підготовки Іваном Баштовим. А голкіпер Андрій Лунін, якому не вистачає ігрової практики в клубі, попрацював на полі з тренером воротарів Педро Харо.
 
Через травми допомогти збірній зможуть не всі викликані гравці. Пошкодження зв'язок гомілкостопу у Жуніора Мораеса і запалення пахової зв'язки у Марлоса вимагають близько двох тижнів на відновлення. Тому обидва українські бразильці тимчасово залишаться поза грою.
 
А ось півзахисник Євген Коноплянка, який отримав травму привідного м'яза, вже 13 листопада відновить роботу в загальній групі. Швидше за все, хавбек буде готовий вийти на поле в другому матчі національної команди на зборі.
 
Збірна України 14 листопада в Запоріжжі проведе товариський матч з Естонією, а 17 листопада в Белграді зустрінеться з Сербією в останньому турі кваліфікації Євро-2020.
 

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.