Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 11 листопада 2019, 12:21
16889
17

Заява Динамо: «Будуть прийняті всі можливі заходи для ізоляції даних осіб»

Київський клуб випустив офіційну заяву щодо расистської поведінки фанатів

| Оновлено 11 листопада 2019, 12:21
16889
17
Заява Динамо: «Будуть прийняті всі можливі заходи для ізоляції даних осіб»
ФК Динамо Київ
Прес-служба київського «Динамо» опублікувала офіційну заяву щодо расистського інциденту в центральному матчі 14-го туру чемпіонату України проти донецького «Шахтаря» (0:1).
 
«Футбольний клуб «Динамо» своїми діями та вчинками неодноразово наголошував на відданості принципам fair play, загальнолюдським цінностям. Боротьба з негативними проявами окремих індивідуумів є постійною. Проблема нетерпимості є актуальною не лише для окремих клубів, а й, на превеликий жаль, присутня на більшості активних фанатських секторів. Варто окремо зазначити надзвичайно важливу роль вітчизняної Асоціації футболу, боротьба якої з футбольним хуліганством зводиться лише до визначення розмірів грошових штрафів. Натомість, за усі роки не ініційовано жодного заходу, зустрічі, діалогу з представниками фан-середовища, лідерами уболівальницьких рухів.
 
Поділяючи занепокоєність наших донецьких колег у питаннях щодо дотримання норм людської моралі на спортивних аренах, вважаємо поспішним твердження про заздалегідь визначену провину вболівальників, в той час коли розслідування обставин цієї справи ще навіть не розпочалось.
 
З’ясування факту події, визначення ролі та можливої провини її учасників є виключною прерогативою органів досудового розслідування. Ми з нетерпінням чекаємо початку слідства, готові всебічно допомагати у ньому та, у разі доведення провини, будемо вживати усіх можливих заходів для подальшої ізоляції даних осіб не лише від футболу, а і від суспільства. Очікуємо на оприлюднення фото- та відеоматеріалів, які могли би пролити світло на усі обставини інциденту», - сказано в заяві.
 
Оцініть матеріал
(77)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 17
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
УАФ– М а ф і я!
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Andre Petlyra
полностью разобраться в происшествии если виноваты наказать а также дать адекватную оценку капитана фк шахтёр по отношению болельщиков если виновны должно быть наказание .
AdvocatusDei
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
kerch30
Отдайте клуб в хорошие руки
AdvocatusDei
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
slo_nik2008
Суркис каждый год говорит что ведётся работа с фанами
Akkerman65
Тысячи людей видели по TV двух болельщиков-беспредельщиков в матче Балканы - Черноморец. Кто-то знает как наказаны нарушители порядка?
Алена Остапенко
Бан до конца сезона на фанатские сектора ето минимум - учите своих болел цивилизации а не пердунов совковых с юбилеями поздравлять и вещать о величии
ВВВ
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Hulivud
Пока клуб ДК не начнет нормально работать с своим болельщиком, толку не будет. А сурки принципиально это не делают и при любой стремной ситуации отмораживаются- типа это неорганизованное стадо само приехало...
zhyr
хто про що, а зоофіл про вівці))))
nicksaf
А откуда известно, кто это был, может это засланные, чтобы устроить провокацию и кинуть тень на клуб.
Ukraine
Потрібно кожного вболівальника ДК посадити до 3 років позбавлення волі.
Тоді будуть думати головою, а не жопою.....