Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 10 листопада 2019, 04:43
8301
3

Вихід Ярмоленко на заміну не допоміг Вест Гему в матчі проти Бернлі

Голкіпер «молотобійців» примудрився пропустити з прямої подачі кутового

| Оновлено 10 листопада 2019, 04:43
8301
3
Вихід Ярмоленко на заміну не допоміг Вест Гему в матчі проти Бернлі
twitter.com/BurnleyOfficial
Перед початком виїзного поєдинка в рамках дванадцятого туру Англійської Прем'єр-ліги проти «Бернлі», колектив Мануеля Пеллегріні, лондонський «Вест Гем», перебував у важкій психологічній ситуації на тлі результатів останніх зустрічей. «Молотобійці», у складі яких наявний і український півзахисник Андрій Ярмоленко, не перемагали вже п'ять турів поспіль, що безумовно мало відбиток на їх позиції у турнірній таблиці. «Бордових» «Вест Гем» випереджав всього на один пункт, тому вирушав на «Терф Мур» явно не перебуваючи при цьому в позиції фаворита протистояння.
 
Не встиг поєдинок толком набрати обертів, як господарям вдалося повністю перейняти ініціативу в контролі над м'ячем. Моменти біля воріт Хіменеса не змусили себе довго чекати, і вже перший розіграш кутового, який завершився вдалою подачею, приніс футболістам Шона Даїча необхідний результат. На дальню штангу припав навіс з правого флангу, після чого Тарковські реалізував «домашню заготовку» у вигляді точної скидки під удар з лицьової межі воротарського для Барнса. Лівий форвард спокійно проштовхнув футбольний снаряд повз голкіпера, який не встиг вийти з воріт.
 
У стартовому складі на цей поєдинок Андрія Ярмоленко, на жаль, не виявилося. Однак нещастя Нобла, який отримав пошкодження в середині першого тайму, зробило вихід українця на футбольне поле неминучим. Проте, про гру Андрія ми довго не могли говорити з досить простої причини – «Вест Гем» так і не оговтався після шоку стартових хвилин, і виявляв пасивність під час розіграшу м'яча на чужій половині поля.
 
Ще й персональні помилки окремих виконавців в обороні «молотобійців» припали у найбільш невідповідний момент. Макніл виконав витончений навіс у центр штрафного майданчика, який ударом головою завершив Вуд. Від проблем гостей врятував перегляд бригадою арбітрів повтору даного епізоду. З'ясувалося, що Вуд був на півкорпуса ближче до воріт, ніж останній захисник. Але ж не заспокоївся після цього «Бернлі», і підловив суперника на незібраність. Хіменес підставив невдалим вкиданням Бальбуену, який не встиг зачепитися за м'яч належним чином. Макніл здійснив вдалий підбір, пройшов лівим флангом, та віддав передачу низом у центр штрафного для Вуда, який завчасно скинув темп ривка, щоб не потрапити в чергове неправильне положення. Послідував удар з близької відстані, з яким Хіменес впоратися не зумів.
 
Навіть пропустивши два м'ячі, голкіпер лондонського клубу був далеко не найгіршим гравцем у складі своєї команди. Однак пропущений «сухий лист» з кутового на лівому фланзі атаки суперника змусив сумніватися в цьому твердженні. Як би не намагався голкіпер вказати на нібито фол з боку Барнса, але арбітр не мав наміру навіть дивитися повтор епізоду.
 
Команда Пеллегріні отримала сильний удар, від чого спроби Андрія Ярмоленко під завісу поєдинку хоч якось поліпшити ситуацію на табло виглядали немов «лебедина пісня». Хоча у українського півзахисника був відмінний момент для голу, коли він пробивав по воротах після передачі з глибини поля, але промахнувся мимо правої штанги. 3:0 – черговий болючий удар для «Вест Гема», який ставить під загрозу тренерську позицію.
 
У наступному турі «Бернлі» зіграє на виїзді проти «Уотфорда», а «Вест Гему» належить перед рідною публікою провести одну з численних варіацій лондонського дербі у вигляді поєдинка проти «Тоттенгема».

Англійська Прем’єр-ліга12-й тур.

Бернлі  Вест Гем – 3:0

 Барнс, 11, Вуд, 44, Хіменес, 54 (авт.)

 Ми, 45+2, Вествуд, 87  – Фредерікс, 69

Бернлі: Поуп – Тейлор, Мі, Тарковські, Бардслі – Макніл, Вествуд, Корк, Хендрік – Барнс (Родрігес, 80), Вуд (Бреді, 90+4).

Вест Гем: Хіменес – Крессвелл, Діоп, Бальбуена, Фредерікс – Райс – Феліпе Андерсон (Ланцині, 58), Снодграсс, Нобл (Ярмоленко, 20), Форнальс (Айєті, 64) – Халлер.

Арбітр: Кевин Френд (Брістоль, Велика Британія)

Стадіон: «Терф Мур» (Бернли, Велика Британія)

Удари (у площину): 14 (12) – 6 (4)
Кутові: 11 – 4
Оффсайди: 7 – 1.

БЕРНЛІ-ВЕСТ ГЕМ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Температура: 4°C

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Андрей Овчаренко
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
УАФ– М а ф і я!
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил