Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
6481
1

Ліверпуль - Манчестер Сіті. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Лідери АПЛ зіграють між собою в центральному матчі 12-го туру

Ліверпуль - Манчестер Сіті. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
twitter.com/LFC

Центральним поєдинком 12-го туру АПЛ, безсумнівно, стане протистояння на «Енфілді», де зіграють між собою дві беззаперечно найсильніші команди Англії останніх двох років - «Ліверпуль» прийме «Манчестер Сіті».

Це протистояння є центральним не лише в нинішньому турі, а й, мабуть, в усьому першому колі чемпіонату, і може вплинути на весь хід чемпіонської гонки. Саме так сталося рік тому.

Тоді «Ліверпуль» дуже потужно почав сезон, і до другої очної зустрічі з «Сіті» підійшов з 7-очковою перевагою. Перемога або навіть нічия в тому матчі практично відкривала підопічним Юргена Клоппа дорогу до чемпіонства, однак «Червоні» зазнали виїзної поразки з рахунком 2:1. Той матч став переломним в чемпіонській гонці: команда Пепа Гвардіоли перехопила ініціативу і довела справу до другого поспіль чемпіонства.

Зараз команди зустрічаються на більш ранній стадії сезону, ніж тоді, і в другій половині сезону їх чекає ще одна очна зустріч в АПЛ. Однак сценарій дуже схожий: ударний початок сезону дозволив «Ліверпулю» заробити 6-очкову перевагу. Поки що команда Клоппа в нинішньому сезоні АПЛ втратила очки лише одного разу - виїзна нічия з «Манчестер Юнайтед» три тижні тому.

Після цього в чемпіонаті Англії «Ліверпуль» здобув дві поспіль вольові перемоги з однаковим рахунком 2:1 - спочатку вдома над «Тоттенхемом», а потім вирвана на останніх хвилинах дуже складна виїзна перемога над «Астон Віллою». «Червоні» продовжують витримувати чемпіонський графік, однак з кожним туром успіхи даються команді все складніше.

Серед тижня «Ліверпуль» в четвертому турі Ліги чемпіонів з тим же рахунком 2:1 обіграв «Генк». Що стосується «Манчестер Сіті», то команда Гвардіоли вперше в нинішній Лізі чемпіонів втратила очки - виїзна нічия 1:1 з «Аталантою».

У тій грі у «Сіті» були справжні пригоди з воротарями: основний кіпер, Едерсон, був замінений через травму на Клаудіо Браво, а той, у свою чергу, на 81-й хвилині був вилучений. Через це місце в воротах довелося зайняти захиснику Кайлу Уокеру.

Не зіграє Едерсон і з «Ліверпулем», і це далеко не єдина втрата «Сіті». Також травмовані Емерік Лапорт, Родрі і наш Олександр Зінченко. Під питанням участь в матчі і Давіда Сілви. У «Ліверпуля» через травми не зіграють Натаніель Клайн, Жоель Матіп і Джердан Шакірі.

Шанси команд перед майбутнім матчем оцінюються як практично рівні, однак букмекери невелику перевагу віддають все ж «Ліверпулю». Коефіцієнт на перемогу господарів - 2,59, на «Сіті» - 2,75. Імовірність нічиєї - 3,70.

10 листопада, неділя
 
Ліверпуль - Ман Сіті
Ліверпуль. Стадіон Енфілд. 18:30
ТБ-трансляція на Setanta Sports Ukraine
Прогноз Sport.ua — 1:1
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

6:0, 6:0. Відома наступна суперниця Ястремської в Мадриді
Теніс | 25 квітня 2024, 19:15 10
6:0, 6:0. Відома наступна суперниця Ястремської в Мадриді

Коко Гофф несподівано легко знищила Аранчу Рус на ґрунті

Уперше в кар'єрі. Ястремська вирвала перемогу в матчі після 0:6 у 1-му сеті
Теніс | 25 квітня 2024, 16:22 22
Уперше в кар'єрі. Ястремська вирвала перемогу в матчі після 0:6 у 1-му сеті

Даяна дивовижним чином зуміла переграти Еміліану Аранго в Мадриді

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Сергей Долина
Манчестер Сити выиграет.