Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 10 листопада 2019, 18:04
14111
20

Карпати зробили камбек, в компенсований час вирвавши нічию у Маріуполя

Програючи з рахунком 0:2, львів'яни зуміли уникнути поразки

| Оновлено 10 листопада 2019, 18:04
14111
20
Карпати зробили камбек, в компенсований час вирвавши нічию у Маріуполя
ФК Маріуполь

Порівняно з минулим туром головний тренер  «Маріуполя» Олександр Бабич зробив певні зміни у стартовому складі азовського клубу. Замість Горбунова, дискваліфікованого Бикова та Танковського на поле вийшли Яворський, Чех та Корнієнко. Виокремимо і Мишньова, який проводив свій 100-й матч в УПЛ. Щодо складу «Карпат», то Роман Санжар обмежився лише однією ротацією: замість Підківки місце у воротах зайняв Кудрик.

Гості активніше розпочали матч і створили перший небезпечний момент біля воріт Гальчука, коли Ді Франко з-за меж штрафного сходу пробив поруч з рамкою воріт. А згодом швидка контратака азовців лівим флангом завершилася точною передачею Мишньова на вільного Чурка, і Вячеслав свого шансу не втратив, забивши 15-й гол в чемпіонатах. До речі, гольова домашня серія «Маріуполя» у ворота «Карпат» в чемпіонатах з березня 1999 року триває вже 17 матчів.

Забитий гол додав впевненості господарям поля, які стали більше контролювати м’яч, але до гольових моментів справа не доходила. Ігрових протиборств та падінь на поле не бракувало, і досвідченому арбітру Арановському доводилося часто зупиняти гру і показувати гравцям жовті картки. Пожвавлення на трибунах викликала флангова передача Мишньова, коли м’яч від грудей Веремієнка ледь не зрикошетив у ворота «Карпат».

Під час перерви Роман Санжар, намагаючись підсилити атакувальні дії своїх підопічних, випустив на поле Деду, який забив 7 голів за молодіжний склад «Карпат». І на початку другого тайму після атаки за участю Деди м’яч потрапив до Назарини, після удару якого «снаряд» зрикошетив до рук Гальчука. Згодом арбітру довелося показати червону картку одному з тренерів «Карпат» Тищенку - за емоційну реакцію на події, які відбувалися на полі.

Господарі поля намагалися закріпити свою перевагу в матчі. Якщо перший удар Мишньова у падінні встиг ліквідувати Кудрик, то після другого «пострілу» Дмитра м’яч рикошетом від дальньої штанги зрикошетив у ворота. До честі гостей, вони не змірилися з таким розвитком подій і швидко відновили інтригу в матчі. Дубінчак з лівого флангу зробив передачу на Понде, який головою скинув м’яч на Назарину, і Єгор холоднокровно пробив низом повз Гальчука.

Міг Назарина знову відзначитися, але зі штрафного пробив верхом поруч з рамкою воріт. Також не пощастило гостям і після удару Деди, коли Федорчук вибив м’яч з лінії порожніх воріт. Хапається за голову Деда і в наступному епізоді, коли завершив атаку потужним ударом, але м’яч летить вище воріт.

А коли йшов компенсований час Яворський порушив правила проти Деди, який був без м’яча, і Арановський без роздумів вказав на «позначку». І Назарина свого шансу не втратив, чітко реалізувавши свій перший пенальті в УПЛ та оформивши в Маріуполі свій перший дубль в чемпіонатах. В підсумку нічийний серіал азовців та «левів» збільшився в чемпіонатах до 4-х ігор.

Юрій НАЗАРКЕВИЧ

Українська Прем'єр-ліга. 14-й тур.

«Маріуполь» - «Карпати» - 2:2

В'ячеслав Чурко (15), Дмитро Мішньов (54) - Єгор Назарина (59; 94, з пенальті)

В'ячеслав Чурко (41), Дава (52), Дмитро Мішньов (61), Максим Чех (80), Ігор Тищенко (92), Сергій Яворський (93) - Олег Веремієнко (14), Єгор Назарина (29), Франчіско Ді Франко (35), Тім Халл (45+3), Фране Войкович (79)

«Маріуполь»: Євген Гальчук, Дава, Сергій Чоботенко, Сергій Яворський, Ігор Кирюханцев (Ігор Тищенко, 78), Валерій Федорчук, Дмитро Мішньов, Максим Чех (Павло Полегенько, 85), Віктор Корнієнко (Сергій Горбунов, 63), Владислав Вакула, В'ячеслав Чурко

«Карпати»: Олег Кудрик, Тім Халл, Олег Веремієнко, Сергій Вакуленко (Фране Войкович, 76), Дмитро Кльоц, Владислав Дубінчак, Єгор Назарина, Марвін Мартінс, Франчіско Ді Франко (Ярослав Деда, 46), Жоао Дженнінгс (Мелвін Лоренцен, 71), Крістіан Понде

Арбітр: Євген Арановський (Київ)

Стадіон імені В.Бойко (Маріуполь)

МАРІУПОЛЬ - КАРПАТИ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Неймовірний рекорд. Гравець Реала в 7-й раз вийшов у фінал Ліги чемпіонів
Футбол | 10 травня 2024, 04:50 1
Неймовірний рекорд. Гравець Реала в 7-й раз вийшов у фінал Ліги чемпіонів

Тоні Кроос брав участь у фіналах двічі з Баварією та вп'яте з Реалом

Шапаренко – в Бешикташ, Луческу – в Динамо: сезон диких чуток стартував
Футбол | 10 травня 2024, 18:26 12
Шапаренко – в Бешикташ, Луческу – в Динамо: сезон диких чуток стартував

Особливо завзято публікувати псевдосенсації звично будуть румунські та турецькі ЗМІ…

Коментарі 20
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
dudigo78
Другий гол Маріуполь забив з 5 метрового офсайду. Як так можна судити?
wicker
Карпатам необхідно дати спокій Санжару, щоб він позбувся БАЛАСТУ, РОЗВАНТАЖИТИ зарплатну відомість, доукомплектуватися зимою та награвати склад на наступний сезон, досить плентатися у другій шістці...
Andy Chak
Досить непогано виглядали Карпати, особливо у другому таймі коли приперло. Характер хоча б почали проявляти та й було видно декілька непоганих комбінацій. Підтримую, що Санжару треба дати час на побудову команди, склад непоганий але слабо зіграний, за ЄК при хороших розкладах могли би боротися.
Ukrop
Очень понравилась работа арбитра,который не свистел направо и налево(как любят у нас делать),а давал доиграть эпизод до конца. И как следствие очень даже симпатичная игра получилась
Brian
У Карпат весьма не плохой подбор футболистов, да ещё и на фоне нашего чемпа. Думаю при толковом тренере можно спокойно за Лигу Европы бороться.
Серж Пир
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
УАФ– М а ф і я!
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
jekаfunny
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Евгений Давиденко
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
keegan
Бабича нужно убирать
sasha_1987
dudigo78 ...ніби побачив в тебе недавно червону картку ...цікаво, за що тут дають червону картку, якщо кожного дня за відверті мати деяких осіб навіть не попереджають .
Xron7777
Можна вбивати,насилувати,грабити.головне кричати слава Україні.ви до чого довели країну,уйобки блять?
Алексей Столетов
Пересмотрел моменты. Офсайд если и был, то на тоненького. К моменту передачи Мышнев из него почти выбежал. Но кроме того и пенальти очень спорный. Так что обвинять судью в "упереджености" я бы не стал.